Nyhetsarkiv

Har du husket å logge inn? Medlemsinformasjon og lukkede fagartikler på denne siden er kun synlig for innloggede medlemmer

Logg inn eller opprett ny bruker ved å bruke "Logg-inn" knappen øverst til høyre. Mer informasjon om medlemslukket innhold.

Vis filtrering

66 resultater

Type artikkel
Velg område
66 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Beyond compliance

  Finanslunsj podkast: Klimaspesial! Regelverksutviklingen innen bærekraft har skutt fart de siste årene, og en tsunami av rapporteringskrav vil treffe alle bedrifter. Sammen med Bjørn Kjærand Haugland fra Skift og Sjur Gaaseide, administrerende direktør i Deloitte Norge diskuterer vi hva dette innebærer for hele næringslivet og hva det byr på av forretningsmuligheter.

 2. EUs arbeid med nytt bygningsenergidirektiv

  EU jobber i disse dager med å revidere sitt bygningsenergidirektiv (2010/31/EU) fra 2010. Bygningsenergidirektivet omhandler blant annet energiforbruket til bygg, og EU ønsker å sette nye krav til energieffektivitet i nye og eksisterende bygg i Europa.

 3. Rådgivning for fremtiden

  Finanslunsj podkast: I klimaspesialen av Finanslunsj diskuterer vi sammen med Bjørn Kjærand Haugland fra Skift og Rasmus Nord, administrerende direktør i Sweco Norge hvordan vi skal bygge en mer bærekraftig fremtid. Hvordan skal vi sikre nok kraftproduksjon og klimatilpasning, og hva slags rolle vil naturen spille fremover?

 4. EU parlamentet vedtar nytt direktiv om bærekraftsrapportering

  Regelverksutviklingen i EU på bærekraftsområdet skjer i et hurtig tempo. Nylig vedtok EU parlamentet et nytt direktiv om bærekraftsrapportering (CSRD) som vil skjerpe rapporteringskravene for store selskaper. Strengere og likere krav til rapportering av bærekraftinformasjon er en forutsetning for at vi skal lykkes med omstillingen, mener Finans Norge.