Politikk

Når vi snakker, blir du hørt. Vi fronter dine saker hos myndighetene. Jo flere bedrifter vi er, desto større slagkraft har vi.

Dette arbeider vi med

 1. Ekstra arbeidsgiveravgift fjernes

  Regjeringen har nå gitt beskjed om at den ekstraordinære arbeidsgiveravgiften fjernes helt fra 1. januar 2025. – Det er svært gledelig, sier administrerende direktør Kari Olrud Moen i Finans Norge.

 2. Høring om finansmarkedene

  – Finansdepartementet har gjort en grundig vurdering av bankkonkurransen og konkludert med at den er ganske god. Finans Norge jobber for god konkurranse på bankmarkedet, og vil selvsagt bidra konstruktivt når ytterligere tiltak skal vurderes, sa administrerende direktør Kari Olrud Moen under høringen.

Høringer og aktuelle brev til myndigheter

 1. Finans Norges innspill til Stortingets behandling av Finansmarkedsmeldingen 2024

  Her er utfyllende kommentarer fra Finans Norge til årets høring i stortingets finanskomite om behandlingen av årets finansmarkedsmelding. Høringen ble avholdt tirsdag 7. mai 2024.

 2. Finans Norges innspill til statsbudsjettet 2024

  Finans Norge har deltatt på budsjetthøringer i de fleste av komiteene på Stortinget. Få en oversikt over alle prioriterte saker vi har spilt inn på vegne av finansnæringen.

 3. Finans Norges innspill til Stortingets behandling av Finansmarkedsmeldingen 2023

  De årlige finansmarkedsmeldingene berører en rekke temaer og problemstillinger av stor betydning for finansnæringens rammevilkår, og oppsummerer i praksis gjeldende politikk overfor næringen. Finans Norge tillater seg med dette å oversende våre kommentarer til en del av de viktige temaene og reguleringene som omtales i årets finansmarkedsmelding.

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt.
 • Lillian Andenæs
 • Fagsjef næringspolitikk

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg. Hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt