Personlig økonomi

Her kan forbrukere, skoler og offentlige etater finne svar og nyttige hjelperessurser på ofte stilte spørsmål om bruk av bank- og forsikringstjenester.

Lær selvforsvar mot svindel

Norske banker står sammen for å hjelpe forbrukere med selvforsvar mot svindel. Svindel.no er et samarbeid mellom medlemmer av Finans Norge.

Ønsker du å bytte bank?

Norske banker har gjort det enklere for folk å ta kontroll over egen økonomi.

I dag finnes det over 100 banker i Norge som forbrukere kan velge mellom. For å gjøre det enklere for folk, samarbeider bankene og utvikler stadig nye digitale løsninger.

Aktuelle saker om personlig økonomi

  1. Fortsatt høy tegning i aksjefond i mai

    Samlet nettotegning i aksjefond i mai var 8,1 mrd. kroner. Av dette utgjorde personkundenes nettotegning 6,1 milliarder kroner. Dette fremgår av den månedlige markedsstatistikken fra Verdipapirfondenes forening (VFF). Se hele statistikken der.

  2. Forbruksgjelden økte med 1,8 mrd. siste måned

    1. juni var den totale forbruksgjelden i Norge på 165,1 milliarder kroner, ifølge Norsk Gjeldsinformasjon. Det er en økning på 1,8 mrd. (1,1%) siden forrige måned. – Forbruksgjelden fortsetter veksten og vi må tilbake fire år for å finne samme nivå, sier Svein Ove Karstensen daglig leder i Norsk Gjeldsinformasjon. Mer informasjon hos NTB.

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt.
Snakkebobler
  • Kontakt oss

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg. Hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt