Nyheter

Har du husket å logge inn? Du er innlogget dersom ditt navn vises øverst til høyre på våre nettsider. Medlemsnyheter/medlemsinformasjon er kun synlig for innloggede medlemmer

Mer informasjon om medlemslukket innhold

Vis filtrering

127 resultater

Type artikkel
Velg område
127 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. NHO-fellesskapet setter sikkerhet og arbeidskraft på dagsorden

  Cyberangrep, spionasje og illojale medarbeidere er risikofaktorer for norske bedrifter. Nå har NHO tatt initiativ til et samarbeid mellom det offentlige og medlemsbedriftene for å se på utfordringene rundt behov for arbeidskraft, hensynet til sikkerhet, forbudet mot diskriminering og hensynet til likebehandling av arbeidstakere. En veileder fra myndighetene står på ønskelisten. Les mer hos NHO.

 2. Kompetansemangel bremser vekst

  77 prosent av finansnæringen har et udekket kompetansebehov. Bærekraft og IT er to av fem områder der det er ekstra utfordrende å finne folk. Til syvende og sist vil mangel på kompetanse bremse næringens vekst. Finansfokus har intervjuet Frederick Hjertø om Kompetansesjekken 2022. Finans Norge gjennomfører ny undersøkelse i 2024.

 3. Verdensdagen for psykisk helse 10. oktober

  I finansnæringen er psykisk lidelse årsaken til hver fjerde sykefraværsdag. Verdensdagen for psykisk helse er en viktig markering i arbeidet for et mer inkluderende arbeidsliv. Et arbeidsmiljø hvor det legges til rette for at alle føler seg ivaretatt. Hva kan ledere og kollegaer gjøre for å lage plass til alle? NHO arrangerer webinar 10. oktober.

 4. Den økte arbeidsgiveravgiften bør være tatt ut i budsjettet

  De færreste av NHOs medlemsbedrifter tror den midlertidige økte arbeidsgiveravgiften vil fjernes fra 2024, noe som bekymrer NHO-sjef Ole Erik Almlid. – Nå håper vi den økte arbeidsgiveravgiften forsvinner, og ikke minst at den ikke blir erstattet av noe annet, sier Kari Olrud Moen, administrerende direktør i Finans Norge. Les hele saken i Finansavisen (bak betalingsmur).

 5. Solid økning i medlemsmassen for Kvinner i Finans Charter

  Kvinner i Finans Charter, der Finans Norge er en av eierne, la frem sin andre årsrapport tirsdag 26. september. I 2022 har tilslutningen til KIFC økt med 65 prosent. Nå går arbeidet inn i en ny fase, der fokuset vil være å legge til rette for kunnskaps- og erfaringsdeling blant bedriftene som er tilsluttet, og et samarbeid om måloppnåelse.