Våre meninger

Her finner du Finans Norges podkaster, kronikker og kommentarer.

Siste podkaster, kronikker og kommentarer fra Finans Norge

  1. Kampen mot cyberkriminalitet

    Finanslunsj podkast: Vi lever i en tid hvor angrepene på vår digitale infrastruktur blir hyppigere, mer alvorlige og komplekse enn tidligere. Sammen med Morten Tandle, administrerende direktør i Nordic Financial CERT og Pål Christian Waag, fagdirektør for cybersikkerhet i Finans Norge, diskuterer vi dagens trusselbilde og trender, og hvorfor samarbeid er vårt beste forsvar i cyberkrigen.

  2. Hvordan står det egentlig til med bankkonkurransen?

    Finanslunsj podkast: Den siste tiden har norske banker rapportert gode resultater. Tjener de for mye penger? Hvordan er konkurransen mellom bankene i Norge i forhold til andre land? Hvor aktive er norske bankkunder? Henrik Andersen, fagdirektør i Finans Norge er ukens gjest!

  3. Bankenes lønnsomhet er god, men banker må også være lønnsomme

    De siste ukene har de norske bankene rapportert gode resultater. Samlet sett tjente den norske banksektoren 96 milliarder kroner i 2023. De gode resultatene har bidratt til debatt om bankene tar seg for godt betalt. Men er resultatene egentlig for høye?

Jan Erik Fåne og Tom Staavi er direktører i Finans Norge. Foto.

Finanslunsj podkast fra Finans Norge

Velkommen til Finanslunsj med Fåne og Staavi

Finans Norge inviterer gjester til samtale om økonomispørsmål og finansaktuelle tema. Jan Erik Fåne og Tom Staavi er begge direktører i Finans Norge.

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt.