Våre meninger

Her finner du Finans Norges podkaster, kronikker og kommentarer.

Siste podkaster, kronikker og kommentarer fra Finans Norge

  1. Penger i den digitale tidsalderen

    Finanslunsj podkast: I to episoder utforsker vi fremtidens penger. Kommer vi til å få en digital versjon av den norske kronen? Kan Bitcoin fungere som et alternativ til tradisjonell valuta?

  2. SVs skatteforslag er ikke det Norge trenger nå

    Det er urolige tider i global og norsk økonomi. Da er det dumt å eksperimentere med rammevilkårene for bankene, som nå skal hjelpe til med å holde hjulene i gang. Men det er altså det SV gjør når partiet foreslår å endre innretningen på og doble provenyet fra finansskatten, skriver NHO-sjef Ole Erik Almlid. Les hele innlegget i Dagens Næringsliv.

  3. Norge trenger sterke banker!

    Flere banker har tjent godt de siste kvartalene. Nå tar enkelte miljøer til orde for kortsiktige tiltak, enda strengere regulering av bankens handlefrihet eller ytterligere skattlegging av finansnæringen. Det er uklokt og vil legge ekstra sten til byrden for forbrukerne og næringslivet. Les kronikken til Kari Olrud Moen, administrerende direktør i Finans Norge.

Jan Erik Fåne og Tom Staavi er direktører i Finans Norge. Foto.

Finanslunsj podkast fra Finans Norge

Velkommen til Finanslunsj med Fåne og Staavi

Finans Norge inviterer gjester til samtale om økonomispørsmål og finansaktuelle tema. Jan Erik Fåne og Tom Staavi er begge direktører i Finans Norge.

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt.