Nyheter

Har du husket å logge inn? Du er innlogget dersom ditt navn vises øverst til høyre på våre nettsider. Medlemsnyheter/medlemsinformasjon er kun synlig for innloggede medlemmer

Mer informasjon om medlemslukket innhold

Vis filtrering

48 resultater

Type artikkel
Velg område
48 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Bevisstheten om svindel må opp

  Industriell spionasje, avansert teknologi i hendene på angriperne og en kraftig økning i svindelforsøk er den nye realiteten for norsk næringsliv. Likevel viser en fersk undersøkelse blant NHOs medlemsbedrifter en tilbakegang i oppfatningen av trusselbildet. NHOs Ole Erik Almlid og Finans Norges Kari Olrud Moen er intervjuet i Finansavisen om undersøkelsen.

 2. Ny digitaliseringsminister: – Etterlengtet

  Mandag ble det kjent at Karianne Tung (Ap) skal inn i nyopprettet post som statsråd for digitalisering- og forvaltningspolitikk. – Dette er etterlengtet, og vi er svært positive til at digitalisering prioriteres i større grad, sier Tom Høiberg, direktør for digitalisering og betaling i Finans Norge.

 3. Bærekraftig finans i statsbudsjettet for 2024

  Finansnæringen har en viktig rolle i omstillingen til lavutslippssamfunnet. I Regjeringens verktøy for bedre klimapolitisk styring (ofte kalt grønn bok) trekkes finansnæringens rolle frem, sammen med samspillet mellom reguleringer, skatter og avgifter. Her får du oversikt over saker i statsbudsjettet som er viktig for bærekraftig finans.

 4. Alt henger sammen med alt

  – Ut av det store bildet kommer de små svindlene. Krigen i Ukraina, handelskonflikten mellom USA og Kina, klimakrise og teknologisk utvikling, alt dette påvirker hverdagen vi lever i. Aktører som tidligere har hatt tilgang til informasjon, varer og tjenester forsøker nå å lure til seg dette på uærlig vis.