Nyhetsarkiv

Har du husket å logge inn? Medlemsinformasjon og lukkede fagartikler på denne siden er kun synlig for innloggede medlemmer

Logg inn eller opprett ny bruker ved å bruke "Logg-inn" knappen øverst til høyre. Mer informasjon om medlemslukket innhold.

Vis filtrering

81 resultater

Type artikkel
Velg område
81 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Folk betaler fortsatt kredittkortgjelden sin

    Tall fra Norsk Gjeldsinformasjon pr 1. juni viser at den totale forbruksgjelden har økt til 156,8 mrd kroner den siste måneden, opp 2,1 prosent siden mai. Økningen er størst i bruk av kredittkort. Samtidig viser tallene at folk betaler kredittkortregningene på forfall ettersom den rentebærende forbruksgjelden har falt med 1,5 mrd. – I seg selv er ikke økningen problematisk, det er først når man ikke klarer å betale ved forfall det kan skape store problemer, sier Gry Nergård.

  2. Kundene er fornøyd med rådgivningen

    Årets resultater fra FinAuts Forbruker- og finanstrender viser at 96 prosent av kundene er fornøyd, svært fornøyd eller usedvanlig fornøyd med rådgivningen. Resultatet er svært stabilt, - like høyt år etter år, og scoren er høy for alle produktene. Undersøkelsen viser også at mange forbrukere har høyere tillit til råd fra en autorisert robotrådgiver, enn fra en som ikke er autorisert. Les mer hos FinAut.

  3. Bunnpunktet passert i nordmenns økonomiske fremtidstro?

    Årets første måling av Forventningsbarometeret viser fortsatt historisk lav økonomisk fremtidstro blant forbrukerne. Men vi ser en utflating fra forrige kvartal. – De underliggende indikatorene viser imidlertid at det er færre som nå er pessimistiske med tanke på både landets og egen økonomi fremover enn ved forrige måling, sier adm. direktør Idar Kreutzer i Finans Norge.