Nyheter

Har du husket å logge inn? Du er innlogget dersom ditt navn vises øverst til høyre på våre nettsider. Medlemsnyheter/medlemsinformasjon er kun synlig for innloggede medlemmer

Mer informasjon om medlemslukket innhold

Vis filtrering

800 resultater

Type artikkel
Velg område
800 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Tariffoppgjøret i finans starter 22. april

  Tariffoppgjøret i finans denne våren er et hovedoppgjør, hvor det forhandles om lønn og sentralavtalens innhold. Forhandlingene gjennomføres mandag 22. april og tirsdag 23. april. På disse to dagene må partene bli enige, ellers går oppgjøret til mekling. Finans Norges forhandlingsutvalg ser frem til gode og konstruktive forhandlinger.

 2. 12,6 mrd. inn hittil i år

  Så langt i år har personkundene tegnet fondsandeler for 12,6 milliarder kroner netto. Av dette er 9,1 milliarder plassert i aksjefond. Det viser den månedlige markedsstatistikken fra Verdipapirfondenes forening (VFF). Les mer og se hele statistikken hos VFF.

 3. Forslag fra Finanstilsynet kan hindre dyrere landbrukslån

  I fjor høst kom Finanstilsynet med avklaringer om tilsynspraksis som kunne økt kapitalkravene kraftig for banker som finansierer en stor del av det norske landbruket. Det kunne gitt dyrere lån for norske landbrukere. Nå har Finanstilsynet foreslått nye regler for landbrukslån som kan hindre at økte kapitalkrav bidrar til dyrere landbrukslån.

 4. Det er ingen superprofitt i norske banker

  Bankenes fortjeneste på innskuddene er på full fart ned, viser ferske tall fra SSB. Og bankkundene er langt fra sløve – de følger med. Les innlegget til administrerende direktør i Finans Norge, Kari Olrud Moen i DN.

 5. Klar for krevende oppgjør

  Mandag 22. april starter forhandlingene i årets hovedoppgjør i finans. Da møter Finans Norge både Finansforbundet og LO for å forhandle lønn og sentralavtalens innhold. – Frontfaget er som alltid førende for våre egne forhandlinger, sier Finans Norges arbeidslivsdirektør Therese Høyer Grimstad.