Statistikk og analyse

Finans Norge tilbyr statistikk og analyse fra finansnæringen. Finn tall knyttet til forsikring, pensjon og sparing, bank, inkasso, lønn og arbeidsliv, jobbskapertallet, forventningsbarometeret, og mye mer.

Aktuelt om statistikk og analyse

  1. Troen på egen økonomi er tilbake til normalen

    Etter den dypeste dalen på 30 år i nordmenns tro på egen økonomi, er vi nå tilbake på normale og litt mer optimistiske nivåer. Hovedindikatoren er fortsatt negativ, men optimismen for egen økonomi er tilbake og synet på landets økonomi fremover er også styrket. Et godt lønnsoppgjør og antatt rentetopp kan forklare hoppet.

  2. Forbruksgjelden har økt med 2,9 mrd. hittil i år

    Forbruksgjelden utgjør nå 163,3 mrd. som er en økning på 1,2 mrd. siden forrige måned. Det viser ferske tall fra Norsk Gjeldsinformasjon. Kredittkortgjelden står for den største økningen. Til tross for dette viser rentebærende kredittkortgjeld en liten nedgang siste måned. Les mer hos NTB.

  3. 12,6 mrd. inn hittil i år

    Så langt i år har personkundene tegnet fondsandeler for 12,6 milliarder kroner netto. Av dette er 9,1 milliarder plassert i aksjefond. Det viser den månedlige markedsstatistikken fra Verdipapirfondenes forening (VFF). Les mer og se hele statistikken hos VFF.

Statistikk:
Analyser:
En bro. Foto.

Dette er finansnæringen

Norsk finansnæring er blodomløpet i norsk økonomi og en viktig bidragsyter til verdiskapningen i Norge.

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg. Hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt