Slik får du tilgang til lukket medlemsinnhold

Alle ansatte i Finans Norges medlemsbedrifter kan opprette en medlemsbruker på våre nye nettsider. Det er egen innlogging for arbeidsgivere. Husk å logge inn og godkjenne cookies når du besøker våre nettsider.

Som landsforening i NHO har vi fått nye nettsider og en ny og sikrere løsning for innlogging på medlemsinnholdet. Alle ansatte i våre medlemsbedrifter kan opprette en medlemsbruker for å få tilgang til lukket medlemsinnhold på våre nettsider.

Slik finner du lukket medlemsinnhold

For å gjøre det enklere å finne alt du trenger på et sted, har vi plassert lukket innhold sammen med åpent innhold. Innholdet blir tilgjengelig dersom du er innlogget. 

Slik oppretter du en medlemsbruker
Trykk «Logg inn» øverst til høyre på våre nettsider og deretter «Ny bruker».
Du må bruke din jobb-epostadresse for å få tilgang.
Her er veiledning

Egen innlogging for arbeidsgivere
Er du nyansatt administrerende direktør eller arbeider med HR? Da kan du ta kontakt med for å få tilgang til arbeidslivssidene.


Nyhetsbrev for medlemmer

Ønsker du å motta medlemsversjonen av Finans Norges ukentlige nyhetsbrev? Meld deg på nyhetsbrev

Vi gleder oss til å dele vårt medlemsinnhold med deg!

Finans Norge

Trenger du hjelp?

Problem med å logge inn eller får du ikke tilgang til medlemsinnhold? Som landsforening i NHO benytter Finans Norge samme innloggingsløsning som NHO.

  • Ta kontakt med NHO Medlemssenter: Hverdager kl. 9 - 15, , telefon 23 08 84 40 eller chat.
  • Søketips når du skal opprette bruker: For å finne ditt firma kan du bruke søkeord som inneholder både firmanavn og sted, for eksempel: Forsikringsbanken Karl Johan.