Arbeidsliv

Finans Norge tilbyr arbeidsgivermedlemmene bistand i individuell og kollektiv arbeidsrett eller tariffavtalene i finans. Vi avholder egne webinarer og samlinger og vi har utarbeidet ulike maler og veiledere tilpasset avtaleverket.

Du er nå på en side som inneholder lukket medlemsinnhold

Informasjon om innlogging

Kjære medlem

Det lukkede innholdet på denne siden er forbeholdt Finans Norges arbeidsgivermedlemmer. Du får tilgang til dette innholdet dersom du er innlogget.

Er du ny administrerende direktør, HR-kontakt eller er tilknyttet HR? Du kan få tilgang til alt innhold på disse sidene ved å ta kontakt med Finans Norges arbeidslivsavdeling. 

Send oss en epost: arbgiv@finansnorge.no

 

Aktuelle saker om Arbeidsliv

  1. Lønnsregulativene for 2023

    Beregningene av de nye satsene på lønnsregulativene er klare. Forberedelser til lønnsendringene kan starte, men iverksettelse av ny lønn må avvente til oppgjøret er formelt vedtatt med frist 5. juni kl. 15:00.

  2. Lønnsoppgjøret i finans ble løst før mekling

    Tirsdag 23. mai ble Finans Norge enig med Finansforbundet og Handel og Kontor/Fagforbundet (LO) om lønnsoppgjøret i finansnæringen. – Mekling var opprinnelig satt til 5. juni, men partene klarte å finne en løsning på egenhånd, uten bistand fra Riksmekleren, sier Finans Norges arbeidslivsdirektør Therese Høyer Grimstad.

  3. Mekling i lønnsoppgjøret 5. juni

    Dato for mekling er satt til mandag 5. juni. Finans Norge møter Finansforbundet og Handel og Kontor/Fagforbundet (LO) for å få hjelp til å finne en løsning på uenigheten og forhindre en eventuell streik.

Publikum på en konferanse. Foto.

Møteplasser

Finans Norge arrangerer både konferanser, seminar, kurs og webinarer som kan være relevant for våre medlemmer.

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg. Hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt