Arrangementer

7 resultater

Type arrangement
Velg område
7 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Webinar: Finansnæringens svindelarbeid

  Finans Norge og Bits inviterer til webinar om svindel 23. april. I webinaret vil vi gi en oversikt over de antisvindeltiltakene vi jobber med i felleskap.

 2. Bærekraftskonferansen 2024

  For mange virksomheter er 2024 året der bærekraftsreguleringene for alvor treffer. Bærekraftsrapportering og risikoforståelse står sentralt i disse reguleringene, og data og dokumentasjon blir avgjørende for å sikre etterlevelse.

 3. Bankregulatorisk fagseminar 2024

  22. mai er det duket for årets bankregulatoriske fagseminar på Quality Hotel Expo på Fornebu. Her vil du få en god oversikt over siste utviklingstrekk og endringer på regelverkssiden, både nasjonalt og internasjonalt. Finanstilsynet snakker om aktuelt fra tilsynspraksis og vi ser på det som kommer av EU-reguleringer, samt betalingssvindel og bærekraft. I tillegg kommer ESA for å snakke om sin rolle. Du er nå velkommen til å melde deg på!

 4. Fagseminar anti-hvitvasking og terrorfinansiering

  Finans Norge ønsker velkommen til årets fagseminar anti-hvitvasking og terrorfinansiering, som arrangeres på Clarion Hotel The Hub i Oslo den 7. juni. Målgruppen for seminaret er ansatte med arbeidsoppgaver knyttet til etterlevelse av hvitvaskingsregelverket, terrorfinansiering og sanksjoner ved rapporteringspliktige foretak i bank og forsikring, men vil også være relevant for andre rapporteringspliktige. Vi åpner for påmelding i midten av april, men sett gjerne av datoen allerede nå.

 5. Pensjonskonferansen 2024

  Vi har gleden av å invitere til Finans Norges Pensjonskonferanse, den 3. september 2024. Her samler vi ledende eksperter, beslutningstakere og representanter fra pensjonssektoren for å se på blant annet forbrukerens økende behov for informasjon om pensjonen sin. Et spennende program er under utarbeiding og vi åpner for påmelding i mai. Hold gjerne av datoen allerede nå!

 6. Webinarrekken Arbeidslivet i finans

  Medlemsmøte/Teams-webinar i møterekken «Arbeidslivet i finans» listes ut her. Medlemsbedriftenes HR-kontakter får mail-invitasjon. Webinarene er også åpne for ledere med personalansvar i de bedriftene som er arbeidsgivermedlemmer.

 7. HMS-kurs for ledere

  Arbeidsgiver skal gjennomgå opplæring i helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid (HMS), jf. arbeidsmiljøloven (aml.) § 3-5 første ledd. Øverste administrative leder anses som arbeidsgiver, men flere enn øverste leder kan etter omstendighetene anses som arbeidsgiver (aml. § 1-8 andre ledd). Som landsforening i NHO har Finans Norges medlemsbedrifter tilgang til nettkurset "HMS for ledere (§3-5-kurs)".