Nyheter

Har du husket å logge inn? Du er innlogget dersom ditt navn vises øverst til høyre på våre nettsider. Medlemsnyheter/medlemsinformasjon er kun synlig for innloggede medlemmer

Mer informasjon om medlemslukket innhold

Vis filtrering

6 resultater

Type artikkel
Velg område
6 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Bærekraftig finans i statsbudsjettet for 2024

    Finansnæringen har en viktig rolle i omstillingen til lavutslippssamfunnet. I Regjeringens verktøy for bedre klimapolitisk styring (ofte kalt grønn bok) trekkes finansnæringens rolle frem, sammen med samspillet mellom reguleringer, skatter og avgifter. Her får du oversikt over saker i statsbudsjettet som er viktig for bærekraftig finans.

  2. Fintech-selskaper til Finans Norge

    En voksende fintech-industri begynner også å vise seg i medlemsmassen til Finans Norge. Siden det ble åpnet for fintech-medlemskap i 2018 har 14 selskaper blitt en del av fellesskapet. I løpet av høsten har Lunar, Clinsj, Fixrate og Neonomics blitt medlemmer.

  3. Rapport om desentral finans og kryptoøkonomi

    Internasjonalt og til dels nasjonalt, investeres det betydelige midler i desentrale finansielle tjenester. Dette er enkelt sagt finansielle tjenester bygget på ulike virtuelle valutaer. Finans Norge legger her frem en rapport som gir et innblikk i tjenestespekteret, aktørene og bruk av kryptovaluta globalt.