Nyheter

Har du husket å logge inn? Medlemsinformasjon og lukkede fagartikler på denne siden er kun synlig for innloggede medlemmer

Logg inn eller opprett ny bruker ved å bruke "Logg-inn" knappen øverst til høyre. Mer informasjon om medlemslukket innhold.

Vis filtrering

20 resultater

Type artikkel
Velg område
20 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Den norske tilliten bygger på inkasso

    Hvorfor har vi høy grad av tillit i Norge? Hvorfor kan avtaler inngås smidig og med betaling etter levering? Fordi vi alle stoler på at alle gjør opp for seg fordi vi har effektive løsninger når betaling uteblir. Det er dette inkassobransjen bidrar med. Den norske tilliten hviler med andre ord på inkasso.

  2. En næring i endring

    I en tid da renter og priser stiger raskt, er det flere som får betalingsproblemer. Inkassobransjen har tatt grep for å sørge for en mer bærekraftig og kundevennlig inkassodrift. Felles bransjenorm og løft av kompetanse og sertifisering av ansatte er viktige utviklingstrekk.

  3. Forbruksgjelden økte med 1,9 mrd. i fellesferien

    Bruk av kredittkort og kontokreditter økte forbruksgjelden med 1,6 mrd. siste måned. Det er en liten økning i rentebærende kredittkortgjeld på 0,3 mrd. – Etter fellesferien ser vi at flere ikke betaler alt de har utestående av forbruksgjelden sin, sier Svein Ove Karstensen i Norsk Gjeldsinformasjon. Se statistikken på deres nettsider.