Nyheter

Har du husket å logge inn? Medlemsinformasjon og lukkede fagartikler på denne siden er kun synlig for innloggede medlemmer

Logg inn eller opprett ny bruker ved å bruke "Logg-inn" knappen øverst til høyre. Mer informasjon om medlemslukket innhold.

Vis filtrering

662 resultater

Type artikkel
Velg område
662 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Verdensdagen for psykisk helse 10. oktober

  I finansnæringen er psykisk lidelse årsaken til hver fjerde sykefraværsdag. Verdensdagen for psykisk helse er en viktig markering i arbeidet for et mer inkluderende arbeidsliv. Et arbeidsmiljø hvor det legges til rette for at alle føler seg ivaretatt. Hva kan ledere og kollegaer gjøre for å lage plass til alle? NHO arrangerer webinar 10. oktober.

 2. Forbruksgjelden har økt med 7,4 mrd. på ett år

  Den totale forbruksgjelden økte med 1,8 mrd. i september og utgjør nå 157,7 mrd. Den rentebærende kredittkortgjelden økte med 0,5 mrd. og forbrukslån økte med 1,0 mrd. –Økningen i rentebærende kredittkortgjeld kan skyldes at en del velger å nedbetale over tid, slik at de også kan betale andre regninger, sier Svein Ove Karstensen i Norsk Gjeldsinformasjon. Les deres månedsrapport.

 3. Solid økning i medlemsmassen for Kvinner i Finans Charter

  Kvinner i Finans Charter, der Finans Norge er en av eierne, la frem sin andre årsrapport tirsdag 26. september. I 2022 har tilslutningen til KIFC økt med 65 prosent. Nå går arbeidet inn i en ny fase, der fokuset vil være å legge til rette for kunnskaps- og erfaringsdeling blant bedriftene som er tilsluttet, og et samarbeid om måloppnåelse.

 4. Det kan nesten ikke bli lettere å bytte bank

  «Det må bli enklere å bytte bank», skriver sjeføkonom Merete Onshus i YS i DN 22. september. Det går nesten ikke an å få det enklere enn i dag, vil jeg si. I alle fall er det ikke kontonummerportabilitet som er svaret på hva som kan gjøres enklere. Det skriver Finans Norges forbrukerpolitisk direktør, Gry Nergård. Les hele innlegget i DN.