Arrangementer

Gå til hovedinnhold

Arrangementer

15 aug

Sparebankforeningen på Arendalsuka

Den 15. august inviterer Sparebankforeningen til Arendalsuka, med en rekke spennende og aktuelle temaer på menyen. Arrangementene holdes i Sparebanken Sørs lokaler i Arendal sentrum.

01 sep

Finans Norges Forbrukerkonferanse 2022

"Digitalt utenforskap – finansiell inkludering" er tema for årets Forbrukerkonferanse 1. september. Norge er blant de fremste digitale landene i verden. Men hva med de 600 000 som ikke er digitale? Hvordan kan vi som samfunn håndtere dette, og hva kan...

15 sep

Fagseminar personvernombud og personvernrådgivere - september 2022

Finans Norge og Finans Norge Forsikringsdrift har gleden av å invitere til årets andre fagseminar- og nettverkssamling for de som arbeider med personvernproblemstillinger i finansnæringen. Høstens samling arrangeres på Voksenåsen Kultur og konferanseho...

21 sep

Complianceseminaret 2022

Finans Norge og Spama ønsker velkommen til årets Complianceseminar som i år arrangeres som et fysisk 2-dagersarrangement på Quality Hotel Expo, Fornebu. Seminaret er praktisk rettet og vektlegger i stor grad nettverksbygging og muligheten for å diskute...

18 okt

Boligkonferansen 2022

Finans Norge og Eiendom Norge inviterer til den årlige Boligkonferansen den 18. oktober 2022 på Hotel Bristol i Oslo. 

27 okt

Juskonferansen 2022

Finans Norge inviterer 27.-28. oktober til den årlige Juskonferansen som i år arrangeres på Quality Hotell Expo på Fornebu.  Målgruppen er jurister, advokater, complianceansvarlige og andre som jobber med juridiske spørsmål i finansnæringen.

17 nov

Hvitvaskingskonferansen 2022

Velkommen til årets Hvitvaskingskonferanse, som i år arrangeres på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport den 17. til 18. november. Konferansen er et samarbeid mellom ØKOKRIM, Finanstilsynet og Finans Norge.

28 mar

Finansnæringens dag 2023

Finansnæringens dag 2022 er nå vel over – tusen takk til alle som bidro til en innholdsrik og spennende dag, og til alle dere som deltok!  Vi gleder oss allerede nå til neste års konferanse som vil gå av stabelen 28. mars 2023 på Clarion Hotel The Hub ...

Arbeidslivet i finans

Kommende medlemsmøte/Teams-webinar i møterekken «Arbeidslivet i finans» 

Torsdag 25. august kl 10.30-11.00: Pensjonsrapporten - implikasjoner for arbeidsgiver v/fagsjef Alexander A. Lange

Resten av høstens webinarer settes opp i august.

Medlemsbedriftenes HR-kontakter får mail-invitasjon. Webinarene er også åpne for ledere med personalansvar i de bedriftene som er arbeidsgivermedlemmer. 
Kontaktperson: Katarina Lægreid Buzatu

E-læringskurs

Har du kontroll på hvordan den nye personopplysningsloven påvirker jobben din? Finans Norge og Spama har utviklet et e-læringskurs som gir deg en innføring i hva du bør kjenne til, og hvordan du på en god måte kan forklare for kundene hva den nye lovgivningen innebærer i praksis.

Les mer om GDPR-kurset her!

Vi tilbyr også et tidsbesparende og effektivt nettkurs i HMS. Kurset retter seg mot arbeidsgiver og ledere i medlemsbedriftene.

Les mer om HMS-kurset her!

Ønsker du å være sponsor?

På flere av våre arrangement har vi nå åpnet opp for sponsorer. Vil du vite mer om det? Ta gjerne kontakt med oss!