Arrangementer

Gå til hovedinnhold

Arrangementer

29 nov

Likviditetsforum 2022

Finans Norge og Spama ønsker velkommen tilbake til Likviditetsforum på Hotel Bristol! Konferansen vil ta for seg aktuelle tema innen banklikviditet som status i kredittmarkedet, pengemarkedet, digitale sentralbankpenger, bærekraft og en regulatorisk...

30 nov

Fagseminar krisehåndtering 2022

Finans Norge, i samarbeid med Finanstilsynet, Norges Bank og Bankenes sikringsfond inviterer til fagseminar om krisehåndtering av banker i Norge. Seminaret finner sted hos Finans Norge i Hansteensgate 2, Oslo.

01 des

Pensjonskonferansen 2022

BI og Finans Norge har igjen gleden av å ønske velkommen til årets Pensjonskonferanse 1.desember på Handelshøyskolen BI. Vi vil få et innblikk i hva som skjer på det regulatoriske området fra Finanstilsynet, en oppdatering om Pensjonsutvalgets rapport ...

08 des

Naturrisiko i finans: Hvordan påvirkes finansnæringen?

Tap av natur og biologisk mangfold utgjør en finansiell risiko som både næringslivet og finansnæringen må forholde seg til. Hvordan skal finansnæringen forholde seg til denne risikoen?  Finans Norge, WWF og Deloitte lanserer 8. desember en rapport som...

15 des

Kurs for saksbehandlere innen skadeforsikring

Etter ønske fra selskapene er det besluttet i Fagutvalg Kriminalitet Forsikring (FKF) at Finans Norge Forsikringsdrift skal arrangere dagskurs for saksbehandlere innen skadeforsikring. 

25 jan

Obligasjonskonferansen 2023

Finans Norge inviterer til den årlige Obligasjonskonferansen 25. januar 2023, som i år avholdes på Clarion Hotel The Hub. Konferansen vil ta for seg særlige aktuelle problemstillinger som er relevant for utstedere, investorer, analytikere, treasury,...

28 mar

Finansnæringens dag 2023

Vi gleder oss til neste års konferanse som er planlagt vil gå av stabelen 28. mars 2023 på Clarion Hotel The Hub . Sett gjerne av datoen allerede nå!

Arbeidslivet i finans

Kommende medlemsmøte/Teams-webinar i møterekken «Arbeidslivet i finans» 

24. november kl. 09.00-15.00: Arbeidslivsdagen 2022 Påmelding her!

15. desember kl. 10.30-11.15: Finans Norge blir landsforening i NHO fra 1.januar 2023 – hva betyr det for deg som arbeidsgiver?

Medlemsbedriftenes HR-kontakter får mail-invitasjon. Webinarene er også åpne for ledere med personalansvar i de bedriftene som er arbeidsgivermedlemmer. 
Kontaktperson: Katarina Lægreid Buzatu

E-læringskurs

Har du kontroll på hvordan den nye personopplysningsloven påvirker jobben din? Finans Norge og Spama har utviklet et e-læringskurs som gir deg en innføring i hva du bør kjenne til, og hvordan du på en god måte kan forklare for kundene hva den nye lovgivningen innebærer i praksis.

Les mer om GDPR-kurset her!

Vi tilbyr også et tidsbesparende og effektivt nettkurs i HMS. Kurset retter seg mot arbeidsgiver og ledere i medlemsbedriftene.

Les mer om HMS-kurset her!

Ønsker du å være sponsor?

På flere av våre arrangement har vi nå åpnet opp for sponsorer. Vil du vite mer om det? Ta gjerne kontakt med oss!