Arrangementer

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Arrangementer

08 mar

Kvinner i finans: Too good to go

8. mars arrangerer vi frokostseminar sammen med Finansforbundet og retter søkelyset mot kvinner i finans. Det er fortsatt mye å ta tak i. Kom og hør på blant andre Berit Svendsen og Hanne Bjurstrøm.

18 mar

Frokostmøte: Brexit - hva skjer nå?

Storbritannia vil forlate EU natten til den 30. mars. Hvilke forutsetninger som gjelder for bruddet er ikke klare. Forhandlinger pågår – i Storbritannia, og med EU. Finans Norge inviterer i den anledning til frokostmøte på Høyres Hus den 18. mars, der ...

02 apr

Finansnæringens dag 2019

Finans Norges store årskonferanse, Finansnæringens dag, holdes 2. april 2019. Konferansen arrangeres i Oslo bys nye storstue, Clarion Hotel The Hub. Tema for årets konferanse er  D et store kappløpet.   Finansnæringens dag 2019 blir møteplassen hvor vi...

25 apr

Juskonferansen - Forsikring 2019

Finans Norge inviterer 25.-26. april 2019 til Juskonferansen Forsikring. Målgruppen er jurister, advokater, complianceansvarlige og andre som jobber med juridiske spørsmål i forsikringsnæringen.

30 apr

Mangfoldsledelse 2019

Finans Norge er medarrangør på konferansen for Mangfoldsledelse 30. april 2019. Konferansen arrangeres i samarbeid med Seema AS, som er Norges ledende kompetansemiljø innenfor mangfoldsledelse. Temaet for konferansen er: «Mangfold som et bærekraftig...

17 sep

Arbeidsmiljøkurs for Finans Norges medlemsbedrifter

Finans Norge og Finansforbundet inviterer i samarbeid med Stamina Helse til grunnkurs i arbeidsmiljø for ansatte i Finans Norges medlemsbedrifter. Årets andre arbeidsmiljø kurs holdes 17. og 18.september 2019. 

24 sep

Complianceseminaret 2019

Finans Norge inviterer 24. til 25. september 2019 til sitt årlige complianceseminar i samarbeid med SPAMA. Seminaret er rettet mot praktiske problemstillinger og en viktig møteplass for complianceansvarlige i banker. 

Nytt e-læringskurs om GDPR

Har du kontroll på hvordan den nye personopplysningsloven påvirker jobben din? Finans Norge og Spama har utviklet et e-læringskurs som gir deg en innføring i hva du bør kjenne til, og hvordan du på en god måte kan forklare for kundene hva den nye lovgivningen innebærer i praksis.

Ønsker du å være sponsor?

På noen av våre arrangement har vi åpnet for sponsorer. Vil du vite mer om det? Ta kontakt med oss for å få vite mer.