Arrangementer

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Arrangementer

03 mai

Fellesmøte Nemnda for helsevurdering

Finans Norge Forsikringsdrift inviterer til fellesmøte Nemnda for helsevurdering. Dette er et årlig seminar for personer som er ansatt i nemndas medlemsselskaper.  

15 mai

Egenkapitalbevis-konferansen 2018

Konferansen gir oppdatert kunnskap og analyse av sentrale sparebanker og belyser temaer som vil ha betydning for utviklingen i norsk finansnæring framover.

30 mai

Bankregulatorisk fagseminar

Sentrale medarbeidere på ulike fagområder i Finans Norge deg en oversikt over de mest sentrale utviklingstrekkene  innenfor bankområdet.

31 mai

Finansnæringens digitaliseringskonferanse 2018

Henger du med på digitaliseringen? Finans Norge og Teknisk Ukeblad inviterer 31. mai 2018 til Finansnæringens digitaliseringskonferanse. Det ble fullt hus og 600 deltakere på årets konferanse, og til neste år flytter vi til større lokaler på Plaza.

06 jun

Bærekraftkonferansen 2018

Finans Norges årlige bærekraftkonferanse byr på siste nytt fra den grønne fronten. Målgruppen for konferansen er representanter fra finansnæringen, politikere og myndigheter, miljøbevegelsen, næringslivet og akademia. Sett av dagen, og så kommer vi...

22 aug

Skolekonferanse

Finans Norge inviterer til den årlige skolekonferansen 22. august i Bjørvika konferansesenter.

31 aug

Hvor langt er vi kommet ut av språktåka?

I august 2016 lanserte Finans Norge sitt språkløfte: Finansnæringen i Norge skal skrive enklere og mer forståelig om pensjon slik at forbrukerne kan ta gode og informerte valg for sin framtid.  Hvordan ser det ut nå, to år etter lanseringen? 

25 okt

Juskonferansen 2018

Finans Norge inviterer 25.-26. oktober 2018 til den årlige juskonferansen. Målgruppen er jurister, advokater, complianceansvarlige og andre som jobber med juridiske spørsmål i finansnæringen. Forrige konferanse samlet 100 deltakere. Vi kommer tilbake m...

30 okt

Boligkonferanse

Finans Norge og Eiendom Norge inviterer til viktig boligkonferanse på Grand Hotel 30. oktober 2018. Tilsvarende konferanse ble sist avholdt 7. november 2017 og samlet over 200 deltakere. Hold av datoen! Vi kommer tilbake med nærmere informasjon senere.

01 nov

Betalingsformidlingskonferansen 2018

Finans Norges årlige betalingsformidlingskonferanse er en viktig møteplass for de som jobber med betalingsformidling. Konferansen i 2017 samlet over 300 deltakere og omhandlet digitalisering, Fintech, mobilbetaling, PSD2, økonomisk kriminalitet og...

08 nov

Hvitvaskingskonferansen 2018

Den årlige hvitvaskingskonferansen er et samarbeid mellom ØKOKRIM, Finanstilsynet og Finans Norge. Målsettingen er å presentere aktuelle temaer, saker og problemstillinger som har betydning for finansforetakenes etterlevelse av hvitvaskingsloven.

Ønsker du å være sponsor?

På noen av våre arrangement har vi åpnet for sponsorer. Vil du vite mer om det? Ta kontakt med oss for å få vite mer.