Pensjonskonferansen 2024

3. sep 2024, kl. 09.00–15.00
Nationaltheateret Konferansesenter, Haakon VIIs gate 9, 0161 Oslo Fysisk billett: 2.700 kr ekskl. mva. Digital billett: 1.900 kr
En eldre mann og kvinne som står på toppen av stablede mynter. Foto.

Foto: Adobe Stock av Ruchaneek

Vi har gleden av å invitere til Finans Norges Pensjonskonferanse, den 3. september 2024. Her samler vi ledende eksperter, beslutningstakere og representanter fra pensjonssektoren for å se på blant annet forbrukerens økende behov for informasjon om pensjonen sin. Et spennende program er under utarbeiding og vi åpner for påmelding i mai. Hold gjerne av datoen allerede nå!

Velkommen til Finans Norges Pensjonskonferanse!

I dagens samfunn har forbrukere et større behov for informasjon om pensjonen sin. Stadige endringer i folketrygden og tjenestepensjonsregelverket gjør dette utfordrende. Forstår den enkelte insentivene i pensjonssystemet godt nok til å gjøre kloke og velinformerte valg? Og hvor skal forbrukerne få god og helhetlig informasjon fra? Disse spørsmålene og mange flere stiller vi når vi den 3. september samles til årets pensjonskonferanse.

Vi ser frem mot en dag med inspirerende samtaler, gode nettverksmuligheter og masse faglig påfyll. Programmet er tilpasset både arbeidsgivere og arbeidstakere som arbeider med forsikring og pensjon til daglig, men vil også være relevant for ansatte i myndighetsorganer, HR, organisasjoner, meglere, rådgivere og andre som ønsker å holde seg oppdatert på pensjonsområdet.

En sentral møteplass

Årets konferanse avholdes på Nationaltheatret Konferansesenter, kun 25 meter fra Nationaltheatret stasjon. Med en slik sentral beliggenhet kommer du deg enkelt frem med kollektivt: tog, buss, trikk, t-bane eller flytoget.

Konferansen er en viktig møteplass for alle som jobber med pensjon, men hvis du ikke har anledning til å delta fysisk tilbyr vi også digital deltakelse.

Påmelding og priser:

Vi åpner for påmelding til arrangementet i mai. Pris for fysisk deltakelse inkl. lunsj er 2.700 kr ekskl. mva. Digital deltakelse koster 1.900 kr. 

 

Avbestillingsregler

Ved avbestilling min. 10 dager før arrangementsdato gis full refusjon. Deretter er det mulig å forandre navn på deltaker inntil 3 dager før arrangementsdato.

 

Er det noe som du lurer på? 

Har du spørsmål om påmelding eller annet praktisk, vennligst ta kontakt med Marielle Arvesen på e-post: marielle.arvesen@finansnorge.no 

For faglige spørsmål, vennligst ta kontakt med Tone Meldalen på e-post: tone.meldalen@finansnorge.no

Velkommen til Pensjonskonferansen 2024!