Complianceseminaret 2024

19. sep 2024 til 20. sep 2024
Quality Hotel Expo, Fornebu
Business mann som holder en jordklode med et compliance symbol. Foto.

Foto: Adobe Stock av Ilja

Finans Norge og Spama ønsker velkommen til årets complianceseminar som arrangeres fra den 19. til 20. september på Quality Hotel Expo på Fornebu. Seminaret har en praktisk tilnærming med særlig fokus på regulatoriske nyheter og aktuelle problemstillinger. Påmelding åpner i juni.

Hold av datoen for årets complianceseminar!

19.- 20. september inviterer Finans Norge og Spama til sitt årlige complianceseminar. I løpet av dette to-dagers seminaret skal vi bygge kompetanse og nettverk, og få oppdateringer på nyheter og endringer i relevante regelverk.  

Et spennende program er under arbeid, og vil bli publisert i juni. Da åpner vi også for påmelding. Men hold gjerne av datoene allerede nå! 


Kompetanse- og nettverksbygging på Expo

Også i år møtes vi på Quality Hotel Expo på Fornebu. Her vil vi legge til rette for et interessant seminar over to dager, med fokus på kompetanseheving og nettverksbygging. Og på kvelden den 19. september inviterer vi til en hyggelig og uformell middag. 

Det populære konferansehotellet er lokalisert i grønne omgivelser, ca. 15 minutter fra Oslo. Bussholdeplassen Fornebuparken er kun 50 meter fra hotellet. Kommer du med bil er det også mulighet til å parker på hotellet mot betaling.  

Kursbevis

Et kursbevis vil bli tilsendt alle deltakere etter seminaret er over. Dette kan du bl.a. bruke til registrering av etterutdanningstimer.


Avbestillingsregler

Ved avbestilling eller endring min. 3 uker før arrangementsdato gis full refusjon. Deretter er det mulig å forandre navn på deltaker inntil 3 dager før arrangementsdato. 


Er det noe du lurer på?

For spørsmål om påmelding eller annet praktisk, vennligst ta kontakt med Marielle Arvesen på e-post marielle.arvesen@finansnorge.no

For spørsmål om faglig innhold, vennligst ta kontakt med Martha Drønen Madsen, Finans Norge på e-post martha.dronen.madsen@finansnorge.no eller Helge Helle Hauso, Spama på e-post helge.hauso@spama.no


Vel møtt til årets complianceseminar!