Boligkonferansen 2024

24. okt 2024, kl. 09.00–15.00
Nasjonalmuseet, Brynjulf Bulls plass 3, 0250 Oslo Fysisk deltagelse kr. 3 600,- ekskl. mva. Digital deltagelse kr. 2 800,-

Foto: AdobeStock av Candra.

Etter fjorten renteøkninger siden null-renten er det lite som tyder på at rentenivået skal tilbake dit det var. Parallelt med renteøkningene har nyboligsalget stupt og foran oss ligger den laveste boligbyggingen på mange tiår. Samtidig er det stor uro i verdensøkonomien, historisk svak krone, fortsatt de-globalisering og krig. Er det blitt et tidsskille i bolig- og eiendomsmarkedet? Dette spørsmålet og mange andre skal vi søke svar på, når vi møtes på Nasjonalmuseet den 24. oktober. Finans Norge og Eiendom Norge ønsker velkommen til Boligkonferansen 2024!

Om programmet

På årets Boligkonferanse er det mange viktige temaer som skal belyses og diskuteres, og til og bidra i debatten har vi som alltid invitert med oss fagekspertise fra både myndigheter, politikken, akademia og næringsliv.

Dette er noen av de spørsmålene som vi ønsker å stille:

Hvor skal boligmarkedet?
Ligger de største ubalansene i boligmarkedet foran oss?
Kan vi i det hele tatt klare å få boligbyggingen opp igjen?
Hvorfor diskuterer ikke politikerne rammene for pengepolitikken?
Når kan utlånsforskriften avskaffes?

Videre spør vi:

Er næringseiendom en trygg havn for pensjonssparing eller en tikkende bombe?
Og h
vordan skal Norge følge opp krav fra EU om oppgradering av boligmassen?

Ferdig program vil bli publisert i juni, og da åpner vi også for påmelding til konferansen. Men sett gjerne av datoen i din kalender allerede nå!

Har du andre aktuelle temaer som du ønsker belyst på konferansen?

Da sender du en e-post til event@finansnorge merket Boligkonferansen 2024.
Innsendelsesfrist 3. juni.

 

Du møter blant annet:

Finanstilsynsdirektør Per Mathis Kongsrud, sjefstrateg Anders Johansen i Danske Bank og Jeanette Fjære-Lindkjenn, Ph.D. Candidate, i Housing Lab. Administrerende direktør Kari Olrud Moen i Finans Norge, administrerende direktør Henning Lauridsen i Eiendom Norge og direktør for strategi, innsikt og analyse Marianne Marthinsen i Finans Norge, og mange flere etter hvert som programmet tar form. 

Ny spennende konferansearena – og inngangsbillett til museet inkludert!

Det skjer mange spennende byggeprosjekter i Oslo for tiden, og et av de mest omtalte var byggingen av det nye Nasjonalmuseet som åpnet dørene i juni 2022. Det er en stor gleder for oss å ønske deg velkommen til årets Boligkonferanse på Nordens største kunstmuseum. I tillegg til å delta på konferansen, har vi også inkludert inngangsbillett til museet i din påmelding, og du er varmt velkommen til å besøke utstillingene i etterkant av konferansen. Her kan du oppleve eldre og moderne kunst, samtidskunst, arkitektur og design under samme tak og på helt nye måter.

nyttNasjonalmuseumVestbanenOslo.jpg

 

Påmelding og priser

Boligkonferansen 2024 arrangeres som et hybrid-arrangement, der du kan velge om du vil delta fysisk eller digitalt. Pris for fysisk deltakelse inkl. lunsj er kr 3.600, - (ekskl. mva) og kr 2.800,- for digital deltakelse. Lenke til digital deltakelse vil bli sendt ut til alle påmeldte dagen før arrangementet. Lenke til presentasjoner som er blitt godkjente for deling vil bli sendt på e-post i etterkant av konferansen sammen med en evaluering.

 

Avbestillingsfrister

Ved avbestilling min. 10 dager før arrangementsdato gis full refusjon. Deretter er det mulig å forandre navn på deltaker inntil 3 dager før arrangementsdato. 

 

Innsendelse av spørsmål underveis i sendingen for de av dere som deltar digitalt

Send gjerne inn spørsmål underveis i programmet. Dette gjør du enkelt gjennom meldingsfunksjonen som du finner på samme side som live-streamen. Vi vil gjøre vårt beste for å besvare spørsmålene som kommer inn, men vi kan dessverre ikke garantere at vi rekker å ta med alle. Spørsmålene dine vil ikke være synlige for noen andre enn arrangørene. Skriv gjerne hvem av foredragsholderne du retter spørsmålet ditt til.

NB. Meldingsfunksjonen er en enveis-kommunikasjonskanal og er kun ment til å sende inn spørsmål til møteleder. Hvis henvendelsen gjelder tekniske spørsmål, ber vi deg om å sende det til event@finansnorge.no

 

Er det noe som du lurer på?

Har du spørsmål om påmelding eller annet praktisk, vennligst ta kontakt med Marielle Arvese på e-post: marielle.arvesen@finansnorge.no

For andre spørsmål om arrangementet, vennligst ta kontakt med Lillemor Döbel Bakke på e-post: lillemor.bakke@finansnorge.no

Vel møtt til Boligkonferansen i oktober!