Fagseminar anti-hvitvasking og terrorfinansiering

7. jun 2024, kl. 10.00–16.00
Clarion Hotel The Hub, Biskop Gunnerus gate 3, 0155 Oslo 3 750,- inkl. lunsj

Foto: AdobeStock av Michael.

Finans Norge ønsker velkommen til årets fagseminar anti-hvitvasking og terrorfinansiering, som arrangeres på Clarion Hotel The Hub i Oslo den 7. juni. Målgruppen for seminaret er ansatte med arbeidsoppgaver knyttet til etterlevelse av hvitvaskingsregelverket, terrorfinansiering og sanksjoner ved rapporteringspliktige foretak i bank og forsikring, men vil også være relevant for andre rapporteringspliktige. Vi åpner for påmelding i midten av april, men sett gjerne av datoen allerede nå.

Om programmet

Et nytt og spennende program med aktuelle temaer er under arbeid, og vil bli publisert i midten av april. Men som tidligere år vil hovedfokus være å belyse regelverksutvikling, og operasjonelle og rettslige problemstillinger og utviklingstrekk. Myndighetssiden kommer til å være bredt representert på seminaret med bl.a. Økokrim, Finanstilsynet og Justis – og beredskapsdepartementet. Det vil også bli presentasjoner knyttet til etterlevelse i lys av blant annet revidert Hvitvaskingsveileder av november 2022 og og EUs nye «hvitvaskingspakke».

Har du innspill til årets fagprogram?

Send gjerne en e-post merket "fagseminar anti-hvitvasking og terrorfinansiering/innspill på tema", til event@finansnorge.no, så tar vi det med oss i vurderingen.

Nytt seminarhotell i hjertet av Oslo!
Salen mindre.png

 

 

 

 

 

 

 

 

Det gleder oss at interessen for å delta på fagseminaret har vært så stor i senere år, og vi ønsker å kunne gi flere anledning til å delta. Vi har derfor valgt å legge denne vårens seminar til Oslos nyeste og mest moderne konferansehotell, nemlig Clarion Hotel The Hub! Hotellet ligger midt i hjertet av Oslo med trikk, t-bane, tog og flytog rett utenfor hotelldøren. Kongresssalen som vi har reservert, har stor kapasitet, og nye og innovative løsninger for teknologi, lyd, lys og bilde. Vegg i vegg med salen finner man det trivelige pause- og mingelområdet, der du i løpet av dagen kan slå av en prat med en bransjekollega over en  kopp kaffe, og ikke minst nyte en god lunsj i restauranten.

Påmelding og priser:

Vi åpner for påmelding til arrangementet i midten av april. Pris for deltakelse på seminaret inkl. lunsj er kr 3.750,- (ekskl. mva)

Avbestillingsregler:

Ved avbestilling min. 10 dager før arrangementsdato gis full refusjon. Deretter er det mulig å forandre navn på deltaker inntil 3 dager før arrangementsdato. 

Kursbevis til registrering av etterutdanningstimer

Et kursbevis vil bli tilsendt til alle deltakere etter seminaret er over. Dette kan du bl.a. bruke til registrering av etterutdanningstimer.

Er det noe som du lurer på?

Har du spørsmål om påmelding eller annet praktisk, vennligst ta kontakt med Marielle Arvesen på e-post: marielle.arvesen@finansnorge.no

For andre spørsmål om arrangementet, vennligst ta kontakt med Lillemor Döbel Bakke på e-post: lillemor.bakke@finansnorge.no

Vel møtt til fagseminar i juni!