Personer rundt et bord.Foto.

Tariffoppgjøret 2024

Her finner du alt om tariffoppgjøret 2024, som er et hovedoppgjør. Det betyr at det i år skal forhandles om Sentralavtalens innhold i tillegg til lønn. Finans Norge er en egen tariffsektor under NHO. Årets forhandlinger med Finansforbundet og LO skjer 22. og 23. april. Inkasso-oppgjøret med Finansforbundet finner sted 7. mai og til høsten gjennomføres oppgjøret med Tekna, Econa, Juristforbundet og Nito.

Siste nytt om tariffoppgjøret

  1. Forhandlingene i finans er i gang

    Startskuddet for tariffoppgjøret i finans har gått og forhandlingene om lønn og sentralavtalens innhold er nå i gang. I dag og i morgen skal Finans Norges forhandlingsdelegasjon forhandle med både Finansforbundet og LO.

  2. Tariffoppgjøret i finans starter 22. april

    Tariffoppgjøret i finans denne våren er et hovedoppgjør, hvor det forhandles om lønn og sentralavtalens innhold. Forhandlingene gjennomføres mandag 22. april og tirsdag 23. april. På disse to dagene må partene bli enige, ellers går oppgjøret til mekling. Finans Norges forhandlingsutvalg ser frem til gode og konstruktive forhandlinger.

  3. Klar for krevende oppgjør

    Mandag 22. april starter forhandlingene i årets hovedoppgjør i finans. Da møter Finans Norge både Finansforbundet og LO for å forhandle lønn og sentralavtalens innhold. – Frontfaget er som alltid førende for våre egne forhandlinger, sier Finans Norges arbeidslivsdirektør Therese Høyer Grimstad.

Veileder i konfliktberedskap

Her finner du beredskapsveilederen for lønnsoppgjøret 2024. Veilederen er utarbeidet av Finans Norge i samarbeid med fagutvalg konfliktberedskap (FAKO). For å komme inn må du være innlogget som arbeidsgivermedlem.

NHOs forhandlingsfullmakt

Bedriftenes lønnsevne, lojalitet til frontfagsmodellen og riktig balanse mellom sentrale og lokale forhandlinger. Dette var viktige punkter da NHOs representantskap torsdag 7. mars vedtok forhandlingsposisjonen for årets lønnsoppgjør. Les mer om forhandlingsfullmakten hos NHO.

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt.