Rådgivning og advokathjelp

Finans Norge tilbyr arbeidsgivermedlemmene bistand i spørsmål som gjelder individuell og kollektiv arbeidsrett eller tariffavtalene i finans.

Rådgivning innen arbeidsrett og tariffavtalene

Hvis du behøver rådgivning i et arbeidsrettslig spørsmål, oppfordrer vi deg til å benytte informasjonen på våre arbeidslivssider. Finner du ikke svar, kontakter du en advokat eller advokatfullmektig i arbeidslivsavdelingen. Kontaktinformasjon finner du nederst. 

Rådgivning, enten den er generell eller konkret, er i utgangspunktet inkludert i kontingenten for Finans Norges arbeidsgivermedlemmer

Er du usikker på om din bedrift har arbeidsgivermedlemskap? Send oss en mail, så sjekker vi det for deg.

Kollektiv arbeidsrett

Vi bistår i spørsmål og tvister knyttet til det kollektive avtaleverket i Finansnæringen (Hovedavtalen, Sentralavtalen og bedriftsavtaler).

All bistand knyttet til avtaleverket er dekket av medlemskontingenten.

Individuell arbeidsrett

Våre arbeidslivsadvokater har spisskompetanse på arbeidsrettslige problemstillinger og jobber tett med våre medlemmer for å finne de beste løsninger.

Dersom du har et spørsmål innen individuell arbeidsrett kan du kontakte våre advokater. Slik rådgivning er som utgangspunkt dekket av medlemskontingenten. Ved større tvister, ta kontakt for nærmere avklaring.

Advokatene - se kontaktinformasjon nedenfor
Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt.
Ansattbilde av Cathrine Bjoland-Øverby. Foto.