Nyheter

Har du husket å logge inn? Du er innlogget dersom ditt navn vises øverst til høyre på våre nettsider. Medlemsnyheter/medlemsinformasjon er kun synlig for innloggede medlemmer

Mer informasjon om medlemslukket innhold

Vis filtrering

711 resultater

Type artikkel
Velg område
711 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Kraftig vekst i innskuddspensjon

  34,9 milliarder kroner ble innbetalt til innskuddspensjonsordninger i årets tre første kvartaler. Det er en økning på 15 prosent målt mot samme periode i fjor. Økningen skyldes i stor grad innføringen av «pensjon fra første krone» i 2022.

 2. Problematisk avslag

  Finanstilsynet har avslått Finans Norge og Sparebankforeningens anmodning om innsyn i hele dialogen mellom Finanstilsynet og Den europeiske banktilsynsmyndigheten (EBA) angående sparebankenes egenkapitalbevis. Finans Norge og Sparebankforeningen mener avslaget er problematisk.

 3. Personkunder plasserer penger i rentefond

  I oktober ble det nettosolgt verdipapirfond for 3,5 milliarder kroner. Norske personkunder nettosolgte totalt for 1,7 milliarder, mens de plasserte 0,9 milliarder i rentefond denne måneden, viser den månedlige markedsstatistikken fra Verdipapirfondenes forening. Les mer hos VFF.

 4. Stortingshøring om tiltak for boligmarkedet

  Finans Norge deltok 9. november 2023 i høringen om boligtiltak i Kommunal- og forvaltningskomiteen. Finans Norge mener det er bedre å se på utlånsreguleringen enn å utvikle nye boligkjøpsmodeller.