3D AI robot safety icon. Foto.

Foto: Adove Stock av DIgilife

Svindel. Cybertrusler. Kunstig intelligens. Nye id-løsninger. Statlige lommebøker på mobilen. Et bank og forsikringslandskap som åpnes for alle aktører. Den digitale utviklingen i bank og finans gir store utfordringer for forbrukere, næringslivet og lovgiver, men også muligheter. Gjennom to dager setter vi de viktigste teamene på dagsorden. Møt de mest sentrale aktørene på hvert enkelt felt. Hvordan skal vi forsvare oss mot truslene? Hvordan griper vi mulighetene? Hva betyr nytt lovverk?

Den digitale borgeren

Velkommen til Finans Norges Forbrukerkonferanse som i år vil gå over to dager fra den 12. til 13. september på Quality Hotel Expo på Fornebu, og der hovedtemaet vil være den digitale borgeren. Den første dagen vil svindel mot forbrukere stå i fokus, mens vi dag 2 vil dykke dypere ned i cyber, digital lommebok, kunstig intelligens og open finance i et forbrukerperspektiv. Endelig program vil bli presentert i juni, men sett gjerne av disse viktige datoene allerede nå i din kalender.

Praktisk informasjon

Forbrukerkonferansen arrangeres i år som et hybrid-arrangement over to dager på Quality Hotell Expo på Fornebu. Du kan altså velge om du vil delta fysisk eller digitalt disse to dagene. For deg som velger å delta fysisk så inviterer vi til en hyggelig og uformell nettverksmiddag på kvelden i hotellets restaurant. På dette arrangementet vil vi tilby både konferansepakker som inkluderer deltagelse på konferansen på dagtid, samt middag og rom/frokost, og enkle dagpakker med lunsj. Mer informasjon om påmelding og priser vil bli lagt ut i midten av juni.

Er det noe som du lurer på?

Har du spørsmål om påmelding eller annet praktisk, vennligst ta kontakt med Pia Litleskare på e-post: pia.litleskare@finansnorge.no

For faglige spørsmål om arrangementet, vennligst ta kontakt med Gry Nergård på e-post: gry.nergård@finansnorge.no

Vel møtt til Forbrukerkonferansen i september!