Se Finanslunsj spesial 8. mars-sending

Publisert

Kvinneandelen synker i finansnæringen! Hva skjer? Se opptaket av Finanslunsj spesial 8. mars. Her møter du Finans Norge, Finansforbundet og gjester fra Kvinner i Finans Charter, KLP og Equality Check. Du får også presentert rykende ferske likestillingsindikatorer for finansnæringen.

Vi dypdykker i temaet på selveste Kvinnedagen og presenterer rykende ferske likestillingsindikatorer for finansnæringen. Direktør Runa O. Kerr, Finans Norge og forbundsleder Vigdis Mathisen, Finansforbundet kommenterer funnene og diskuterer videre tiltak.

I tillegg vil Kvinner i finans charter og Equality Check bidra med innsikt om hvilke utfordringer næringen står overfor.

Tom Staavi og Jan Erik Fåne leder oss gjennom webinaret #finanslunsj

 

Likestillingsindikatorer for finanssektoren

Lurer du på hvor store lønnsforskjellene er mellom kvinner og menn i finanssektoren, andelen kvinnelige ledere eller hvor mange kvinner som tar utdanning som er relevant for finanssektoren? Her finner du utvalgte nøkkelindikatorer som belyser likestillingss...

Kvinne og mann på arbeidsplass. Foto.

Bransjeanbefaling økonomisk likestilling

Kunnskap og oversikt over egen økonomi og finansiell sårbarhet er viktig for den enkeltes evne til å gjøre gode valg. Dette gjelder også i familieforhold. Det er viktig at kunnskapen og oversikten over en families privatøkonomi er likt fordelt mellom...

illustrasjonsbilde av treklosser med kvinnetegn, erliktegn og mannstegn