Arrangementer

10 resultater

Type arrangement
Velg område
10 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Finans Norge på Arendalsuka 2024

  Finans Norge er igjen klar for Arendalsuka. Tirsdag 13. august inviterer vi, i samarbeid med Reitan Kapital, til debatt om hva som skal til for å løfte kapitalforvaltning til å bli en paradegren for Norge. Onsdag 14. august er det som vanlig Finanskafé på Thon Hotel i Arendal. På menyen står seks spennende og aktuelle temaer. Samme dag får du også ferske tall fra Forventningsbarometeret, sammen med ekspertenes analyse av utviklingen i norsk økonomi. Og selvfølgelig blir det Finanskveld sammen med Finansforbundet og Sparebankforeningen.

 2. Pensjonskonferansen 2024

  Vi har gleden av å invitere til Finans Norges Pensjonskonferanse, den 3. september 2024. Her samler vi ledende eksperter, beslutningstakere og representanter fra pensjonssektoren for å se på blant annet forbrukerens økende behov for informasjon om pensjonen sin. Et spennende program er nå klart, og vi har åpnet for påmelding!

 3. Digital robusthet 2024 - svindel og cybersikkerhet

  Norge har et av de mest digitaliserte finansielle systemene i verden. Det gir store fordeler, men innebærer også nye risikoer og sårbarheter som svindel og cyberangrep. Hva skal til for å sikre samfunnet, næringen og forbrukerne for disse truslene, og hvordan skal man gjennomføre slike tiltak? Hva slags utvikling ser man komme, og hva kan man gjøre for å være klar for å håndtere dette? Disse, og mange andre viktige spørsmål skal vi sammen med med de mest sentrale aktørene på området, gå i dybden på når vi møtes til konferanse på Quality Hotel Expo i september.

 4. Complianceseminaret 2024

  Finans Norge og Spama ønsker velkommen til årets complianceseminar som arrangeres fra den 19.-20. september på Quality Hotel Expo på Fornebu. Seminaret har en praktisk tilnærming med særlig fokus på regulatoriske nyheter og aktuelle problemstillinger. Et spennende program er nå klart og du er velkommen til å melde deg på!

 5. Fagseminar personvern - høsten 2024

  Finans Norge og Finans Norge Forsikringsdrift ønsker velkommen til høstens fagseminar og nettverkssamling, som retter seg mot deg som arbeider med personvernrettslige spørsmål. Seminaret finner sted på tradisjonsrike Sundvolden Hotell den 26. til 27. september. Et aktuelt og spennende program er nå klart, og vi har åpnet for påmelding!

 6. Juskonferansen 2024

  Finans Norge ønsker velkommen til årets Juskonferanse, som vil gå av stabelen 17. til 18. oktober på Scandic Holmenkollen Park Hotel. I løpet av to dager skal vi blant annet belyse EFTA-dommene og renteendring i forbrukeravtaler, bankenes ansvar for betalingssvindel og dersom den har kommet - den reviderte utlånsforskriften. I tillegg stiller vi spørsmål om når er det hvitvasking og når er det svindel? Et nytt og spennende program er under utarbeidelse, og vil bli publisert i august. Da åpner vi også for påmelding til arrangementet, - men hold gjerne av datoene allerede nå!

 7. Boligkonferansen 2024

  Etter fjorten renteøkninger siden null-renten er det lite som tyder på at rentenivået skal tilbake dit det var. Parallelt med renteøkningene har nyboligsalget stupt og foran oss ligger den laveste boligbyggingen på mange tiår. Samtidig er det stor uro i verdensøkonomien, historisk svak krone, fortsatt de-globalisering og krig. Er det blitt et tidsskille i bolig- og eiendomsmarkedet? Dette spørsmålet og mange andre skal vi søke svar på, når vi møtes på Nasjonalmuseet den 24. oktober. Finans Norge og Eiendom Norge ønsker velkommen til Boligkonferansen 2024!

 8. Hvitvaskingskonferansen 2024

  Velkommen til Nordens største møteplass for arbeid mot hvitvasking og terrorfinansiering, som i år arrangeres 14. til 15. november på X Meetingpoint, Hellerudsletta. Arrangementet er et samarbeid mellom Økokrim, Finanstilsynet og Finans Norge. Konferansen er en viktig arena for ansatte med arbeidsoppgaver knyttet til etterlevelse av hvitvaskingsregelverket, terrorfinansiering og sanksjoner ved rapporteringspliktige foretak i bank og forsikring, men vil også være relevant for andre rapporteringspliktige.

 9. Webinarrekken Arbeidslivet i finans

  Medlemsmøte/Teams-webinar i møterekken «Arbeidslivet i finans» listes ut her. Medlemsbedriftenes HR-kontakter får mail-invitasjon. Webinarene er også åpne for ledere med personalansvar i de bedriftene som er arbeidsgivermedlemmer.

 10. HMS-kurs for ledere

  Arbeidsgiver skal gjennomgå opplæring i helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid (HMS), jf. arbeidsmiljøloven (aml.) § 3-5 første ledd. Øverste administrative leder anses som arbeidsgiver, men flere enn øverste leder kan etter omstendighetene anses som arbeidsgiver (aml. § 1-8 andre ledd). Som landsforening i NHO har Finans Norges medlemsbedrifter tilgang til nettkurset "HMS for ledere (§3-5-kurs)".