Velkommen til nye nettsider

Publisert

Mann. Foto.

Foto: CF-Wesenberg

– Et veldig konkret resultat av at vi har gått inn som landsforening i NHO, er at vi nå lanserer nye nettsider i NHOs webplattform, sier Finans Norges kommunikasjonsdirektør Jan Erik Fåne. Nytt design, ny organisering av innholdet og nye bransje- og temasider er resultatet. For å få tilgang til lukket medlemsinnhold må alle ha egen bruker.

Som ny landsforening i NHO har Finans Norge fått nye nettsider med en ny og sikrere løsning for innlogging på medlemsinnholdet. Alle våre medlemsbransjer får en ny bransjeside der vi har samlet alt som er relevant for deg som medlem. Viktige tematiske satsinger og utvalgte temaer har i tillegg fått hver sin temaside.

– Vi håper de nye nettsidene faller i smak, at overgangen går greit og at alle finner det de skal, sier Jan Erik Fåne.

Opprett bruker for å se medlemsinnholdet

Lukkede medlemsnyheter, fagdokumenter og fagartikler ligger sammen med det åpne innholdet, både på forsiden, din nye bransjeside og temasidene, derfor er det viktig at ansatte i Finans Norges medlemsbedrifter til enhver tid er innlogget for å kunne se det lukkede innholdet. 

Viktige tematiske satsinger og utvalgte fagtemaer har i tillegg fått hver sin temaside. Her har vi både åpent tilgjengelig informasjon til allmennheten om temaet, men også lukkede fagdokumenter og fagartikler om temaet som dine ansatte trenger tilgang til.

Slik får Finans Norges medlemmer tilgang til lukket medlemsinnhold.

Vi gleder oss til å dele våre nye nettsider med deg!