Arrangementer

Mann i hette. Bilde.

Hvitvaskingskonferansen 2023

Bli med på Nordens største møteplass for arbeid mot hvitvasking og terrorfinansiering!

11 resultater

Type arrangement
Velg område
11 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Fagseminar personvernombud og personvernrådgivere - september 2023

  Finans Norge har gleden av å invitere til årets andre fagseminar og nettverkssamling for de som arbeider med personvernrettslige spørsmål. Høstens samling arrangeres den 27. og 28. september 2023 på Soria Moria Hotell, som ligger vakkert plassert på toppen av Holmenkollen. Fagseminaret vil blant annet ha fokus på kunstig intelligens, siste nytt fra EDPB og etikk. Du vil møte representanter fra Datatilsynet, advokatbransjen og personvernombud- og rådgivere.

 2. Juskonferansen 2023

  Finans Norge ønsker velkommen til høstens juskonferanse, som vil gå av stabelen 19. til 20. oktober, på Scandic Holmenkollen Park. Gjennom to dager setter vi aktuelle juridiske temaer på dagsorden og skaper en viktig møteplass for bransjen. I år skal vi bl.a. belyse bærekraftsrisiko, AI og PSD3/PSR. I tillegg stiller vi spørsmål om hvilke juridiske utfordringer vi står overfor når naturskader inntreffer. Hvem skal betale? Velkommen til Juskonferansen 2023!

 3. Kommunikasjonsseminaret 2023

  Velkommen til Finans Norges årlige kommunikasjonsseminar, som arrangeres den 24. oktober på Nationaltheatret konferansesenter i Oslo. Denne høsten tar vi på oss kommunikasjonsbrillene og vil bant annet se nærmere på hvilke muligheter og utfordringer bruk av AI i finansnæringen og innenfor kommunikasjon, vil gi oss. Komplett program vil bli publisert i september.

 4. Boligkonferansen 2023

  For første gang på flere tiår er inflasjon tilbake i økonomien, og styringsrenten er som svar på det kommet opp på det høyeste nivået siden 2008. Hva betyr den høyere renten for boligmarkedet og real-boligprisene? Disse og mange andre viktige spørsmål skal vi søke svar på når vi møtes på Hotel Bristol den 26. oktober. Finans Norge og Eiendom Norge ønsker velkommen til Boligkonferansen 2023!

 5. Hvitvaskingskonferansen 2023

  Velkommen til Nordens største møteplass for arbeid mot hvitvasking og terrorfinansiering, som i år arrangeres på Hotell og konferansesenteret X Meetingpoint på Hellerudsletta, 9.-10. november. Arrangementet er et samarbeid mellom ØKOKRIM, Finanstilsynet og Finans Norge. Konferansen er en viktig arena for ansatte med arbeidsoppgaver knyttet til etterlevelse av hvitvaskingsregelverket, terrorfinansiering og sanksjoner ved rapporteringspliktige foretak i bank og forsikring, men vil også være relevant for andre rapporteringspliktige.

 6. Fagdag om finansiell inkludering

  Jobber du med finansiell inkludering av ulike kundegrupper i bank? Den 16. november inviterer Finans Norge til en fagdag i Finansnæringens Hus med fokus på nettverksbygging og faglig påfyll om finansiell inkludering av både ikke-digitale kunder og nye kundegrupper som asylsøkere og flyktninger. Møt andre som jobber med det samme som deg og oppdater deg på aktuelle tema.

 7. , Nationaltheatret Konferansesenter

  Arbeidslivsdagen 2023

  Har du lyst til å få med deg siste nytt på arbeidsrettområdet og tariffavtalene våre? Og alt du trenger å vite om kunstig intelligens og hvordan det kan brukes i din jobb og i din organisasjon? Dette og mye mer får du torsdag 23. november når Finans Norge arrangerer den årlige arbeidslivsdagen for arbeidsgivermedlemmer. Vi møtes på Nationaltheatret Konferansesenter!

 8. Webinarrekken Arbeidslivet i finans

  Kommende medlemsmøte/Teams-webinar i møterekken «Arbeidslivet i finans» listes ut her. Medlemsbedriftenes HR-kontakter får mail-invitasjon. Webinarene er også åpne for ledere med personalansvar i de bedriftene som er arbeidsgivermedlemmer.

 9. Fagwebinar: Nye krav til bærekraft i næringslivet - Hva spør bankene din bedrift om?

  Får du spørsmål om bærekraft fra banken din? Hvis ikke, kommer du til å få det snart. Bankene må forstå risikoer og muligheter som ligger i omstillingen til et lavutslippssamfunn for din bedrift. Dersom banken ser at din bedrift er godt posisjoner, kan det gi bedre betingelser. I dette fagwebinaret gir vi deg en praktisk innføring i det du trenger å vite for å levere på de nye forventningene.