Fagseminar personvernombud og personvernrådgivere - september 2023

27. sep 2023 til 28. sep 2023
Soria Moria Hotell, Voksenkollveien 60, 0790 Oslo Påmelding åpner i juni 2023
Robot hånd og menneskelig hånd peker mot opplyst skrift GDPR. Foto.

Foto: Sdecoret

Finans Norge har gleden av å invitere til årets andre fagseminar og nettverkssamling for de som arbeider med personvernrettslige spørsmål. Høstens samling arrangeres den 27. og 28. september 2023 på Soria Moria Hotell, som ligger vakkert plassert på toppen av Holmenkollen. Fagseminaret vil blant annet ha fokus på kunstig intelligens, siste nytt fra EDPB, Schrems II og etikk. Du vil møte representanter fra Datatilsynet, advokatbransjen og personvernombud- og rådgivere.

Om programmet 

Et spennende program er under utvikling, og vil bli publisert i juni. Vi vil samtidig åpne for påmelding til arrangementet, men sett gjerne av datoen til denne samlingen allerede nå.

En relevant og hyggelig nettverksarena

Fagseminarene innenfor personvern vektlegger i stor grad nettverksbygging og vil gi deltakerne anledning til å diskutere felles utfordringer og problemstillinger med kollegaer fra andre virksomheter.

Denne høsten vil samlingen gå over to dager fra lunsj til lunsj på Soria Moria Hotell den 27.- 28. september. Hotellet befinner seg på toppen av Holmenkollen kun en liten kjøretur fra Oslo sentrum med bil eller t- bane, med fantastisk utsikt over Sørkedalen, Oslofjorden og Nordmarka. På kvelden inviterer vi til aperitiff, etterfulgt av en uformell og hyggelig middag i hotellets restaurant.

Kursbevis til registrering av etterutdanningstimer

Et kursbevis vil bli tilsendt til alle deltakere etter seminaret er over. Dette kan du bl.a. bruke til registrering av etterutdanningstimer.

Avbestillingsregler

Ved avbestilling eller endring min. 3 uker før arrangementsdato gis full refusjon. Deretter er det mulig å forandre navn på deltaker inntil 3 dager før arrangementsdato. Ved kortbetaling vil et administrasjonsgebyr på 250,- eksl. mva tilkomme ved tilbakebetaling av beløp. 

Er det noe som du lurer på?

Har du spørsmål om påmelding eller annet praktisk, vennligst ta kontakt med Pia Litleskare på e-post: pia.litleskare@finansnorge.no

For faglige spørsmål, vennligst ta kontakt med Dennis Obeng på e-post: dennis.obeng@finansnorge.no

Vi gleder oss til møte deg på seminar i september!