Arrangementer

9 resultater

Type arrangement
Velg område
9 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Fagseminar personvern - våren 2024

  Finans Norge og Finans Norge Forsikringsdrift ønsker hjertelig velkommen til årets første fagseminar og nettverkssamling, som retter seg mot de som arbeider med personvernrettslige spørsmål. Seminaret finner sted i vakre omgivelser på Holmen Fjordhotell i Asker fra 5. til 6. mars. Vi har nå åpnet for påmelding til seminaret, og du er velkommen til å melde deg på.

 2. Frokostseminar: Kan fripoliser få bedre forvaltning?

  Finans Norge inviterer til et spennende og høyaktuelt frokostseminar om pensjon - kan fripoliser få bedre forvaltning? Her vil du få servert frokost, og høre fra eksperter om det pågående utredningsarbeidet som skal vurdere ytterligere regelverksforbedringer som kan gi enda bedre forvaltning av fripoliser.

 3. Like karrieremuligheter

  Finans Norge og Finansforbundet inviterer til felles frokostseminar 8. mars. I år belyser vi hvilke muligheter og hindringer som finnes når man ønsker å kombinere karriere og familieliv. Vi analyserer dagens situasjon, ser på hvilke grep som styrker likestillingen i næringslivet og spiller på de erfaringene næringen allerede har.

 4. Utrederseminaret 2024

  Har du lyst til å lære mer om svindel, innhenting av elektroniske spor, OSINT, AI, hvitvasking og mye annet som berører forsikringsnæringen? Dette får du 12. og 13. mars 2024 når Finans Norge Forsikringsdrift arrangerer utrederseminaret 2024.

 5. Lansering av Finans Norges klimarapport 2024

  Hvor, når og hvem rammes hardest av klimaendringene i Norge? Hvordan skiller skadene etter fjorårets ekstremvær seg fra tidligere år? Og ikke minst: Hva kan vi gjøre for å tilpasse oss klimaet i tiden som kommer?

 6. Finansnæringens dag 2024: Neste akt

  Vi står midt i store endringer. Geopolitisk uro, økonomisk tilbakeslag, klimaforandringer og teknologiske skift gjør at vi lever i spennende tider. Ingen vet hvordan neste akt vil se ut. 19. mars inviterer Finans Norge til sin store årskonferanse Finansnæringens dag på Folketeateret!

 7. Fagseminar anti-hvitvasking og terrorfinansiering

  Finans Norge ønsker velkommen til årets fagseminar anti-hvitvasking og terrorfinansiering, som arrangeres på Clarion Hotel The Hub i Oslo den 7. juni. Målgruppen for seminaret er ansatte med arbeidsoppgaver knyttet til etterlevelse av hvitvaskingsregelverket, terrorfinansiering og sanksjoner ved rapporteringspliktige foretak i bank og forsikring, men vil også være relevant for andre rapporteringspliktige. Vi åpner for påmelding i starten av april, men sett gjerne av datoen allerede nå.

 8. Webinarrekken Arbeidslivet i finans

  Medlemsmøte/Teams-webinar i møterekken «Arbeidslivet i finans» listes ut her. Medlemsbedriftenes HR-kontakter får mail-invitasjon. Webinarene er også åpne for ledere med personalansvar i de bedriftene som er arbeidsgivermedlemmer.

 9. HMS-kurs for ledere

  Arbeidsgiver skal gjennomgå opplæring i helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid (HMS), jf. arbeidsmiljøloven (aml.) § 3-5 første ledd. Øverste administrative leder anses som arbeidsgiver, men flere enn øverste leder kan etter omstendighetene anses som arbeidsgiver (aml. § 1-8 andre ledd). Som landsforening i NHO har Finans Norges medlemsbedrifter tilgang til nettkurset "HMS for ledere (§3-5-kurs)".