Mat på naturens premisser

Publisert

Landbruket står daglig i dilemmaer hvor klima, natur, arealbruk og lønnsomhet blir satt opp mot hverandre. Hvordan jobber en av Norges største matprodusenter med bærekraft i alle ledd av verdikjeden?

Gjestene i denne episoden av Finanslunsj er:

  • Anne Marit Panengstuen, konsernsjef i Nortura
  • Bjørn Kjærand Haugland, leder i Skift

Du finner episoden på Smartpod, og du kan laste den ned på SpotifyApple Podkast eller hos Lyden av Norge

Finanslunsj - podkast fra Finans Norge

Finanslunsj inviterer gjester til samtale om økonomispørsmål og finansaktuelle tema.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi holder deg oppdatert hver uke med nyheter, aktuelle saker, kurs og arrangementer. Er du ansatt i en av Finans Norges medlemsbedrifter, får du en egen medlemsversjon.