Pensjonsselskapene jakter superstudentene

Publisert

Vinnerlaget: Thomas Solberg Irgens, Ingvild Stensland, Signy Rut Astvaldsdottir, Sara Laassiri Nielsen og Emilie Hemsett (ikke avbildet) fra Høgskulen på Vestlandet. Foto: Finans Norge Forsikringsdrift

Pensjonsselskapene og Norsk Pensjon arrangerer sammen med Handelshøyskolen BI innovasjonsseminar for studenter fra 12 universiteter i Norge. Hensikten er å øke interessen for pensjonsfeltet samt å få innspill fra studentene.

Studentene fikk gruppeoppgaver, og oppgaven gikk ut på å øke interessen for pensjonsområdet.

Bilde av studenter som feirer. Foto.
NHH: Brage Sannerud Haugland, Sunniva Giske, Erik Tien Huynh og Pawel Margielewski var blant studentene som deltok på seminaret. Foto: Finans Norge Forsikringsdrift

– Det er både spennende og lærerikt å delta på dette. Etter to dager her sitter vi igjen med mye kunnskap om pensjonsområdet, sier student Sunniva Giske som studerer ved Norges Handelshøyskole i Bergen.

Besvarelsene ble presentert for alle deltakerne, samt en bredt sammensatt jury som ga lagene tilbakemeldinger.

– Flinke studenter og nyutdannede er attraktive i vår bransje, og vi har allerede fått mange gode forslag fra studentmiljøene. Vi tror det er nyttig både for studiestedene og for pensjonsselskapene å få mer kontakt gjennom slike arrangementer, sier daglig leder av Norsk Pensjon Trond Tørstad.

Høgskulen på Vestlandet vant i sterk konkurranse med de andre deltakerlagene. Og de hadde tatt utgangspunkt i spillverdenen med sin løsning.