Finans Norge er Tettpå

Bilde: auremar/ Adobe Stock

samarbeid med Skatteetaten har Finans Norge sluttet seg til samarbeidsprosjekt Tettpå som skal hjelpe forbruker å velge seriøse håndverkere når de skal bygge eller pusse opp hus eller hytte.

På tvers av offentlige etater, partene i arbeidslivet, byggebransjen og forbrukernes interesseorganisasjoner er formålet å redusere etterspørselen av useriøs arbeidskraft i byggenæringen som en del av kampen mot arbeidslivskriminalitet.

– Arbeidslivskriminalitet er et samfunnsproblem, og finansnæringen har en interesse i å forebygge dette. Derfor engasjerer vi oss for å komme det useriøse arbeidslivet til livs, sier direktør for kommunikasjon og samfunn  Jan Erik Fåne i Finans Norge.

Veileder til forbrukeren

De fleste ønsker å bruke seriøse håndverkere til sine prosjekter, men jakten på seriøse og lovlydige håndverkere kan likevel være krevende.

Tettpå har utarbeidet en veileder hvor du kan få tips om hvordan du kan velge seriøse håndverkere og forebygge arbeidslivskriminalitet. Dine valg kan bidra til et bedre arbeidsliv.

I dag er 20 av landets største by- og hyttekommuner med på Tettpå-laget som strekker seg fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

Du kan lese mer om Tettpå på Skatteetatens nettside.