Juskonferansen 2024

Digitale flater. Lover og regler. Foto.

Foto: AdobeStock av Yeti studio

Finans Norge ønsker velkommen til årets Juskonferanse, som vil gå av stabelen 17. til 18. oktober på Scandic Holmenkollen Park Hotel. I løpet av to dager skal vi blant annet belyse EFTA-dommene og renteendring i forbrukeravtaler, bankenes ansvar for betalingssvindel og dersom den har kommet - den reviderte utlånsforskriften. I tillegg stiller vi spørsmål om når er det hvitvasking og når er det svindel? Et nytt og spennende program er under utarbeidelse, og vil bli publisert i august. Da åpner vi også for påmelding til arrangementet, - men hold gjerne av datoene allerede nå!

Juskonferansen - en viktig møteplass og nettverksarena

Tradisjonen tro så vil konferansen gå over to dager fra lunsj til lunsj, også denne gang på vakre Scandic Holmenkollen Park Hotell.  På kvelden den 17. oktober inviterer vi til aperitiff, etterfulgt av en uformell og hyggelig middag i hotellets flotte restaurant, der det serveres deilige retter tilbredt på ferske lokale råvarer. Konferansen er ment å være en møteplass for bransjen, og arrangeres derfor kun fysisk. Det vil ikke bli gjort noe opptak av programmet.

Vi gjentar suksessen på Holmenkollen Park Hotell

Vi møtes også i år på Scandic Holmenkollen Park, med sin spektakulære utsikt over Oslo og fjorden. Etter en omfattende renovering og ombygging, og med sin særegne historikk og arkitektur kombinert med nytt og moderne design gjør dette hotellet til et av Norges og Oslos mes unike hoteller. Med umiddelbar nærhet til Nasjonalanlegget Holmenkollen Skiarena, Skimuseet og naturen, finner man spennende utendørsaktiviteter for alle. Her har du milevis av turstier å velge i.


Praktisk informasjon

Hvordan komme seg til Scandic Holmenkollen Park Hotell?
T-bane: 1 Frognerseteren til t-bane stoppet Holmenkollen (5 min gange)
Buss: 42, 45, 46. Bussstasjoner nær hotellet er Himstadplassen (6 min gange), Ryghs Vei (14 min gange), Besserud T (15 min gange).

Parkering
Hotellet tilbyr både parkering og lading av elbil, mot betaling, i deres innendørs garasje.
Les mer om parkering her

Innsjekk og utsjekk
Det er mulig å sjekke inn på hoteller fra kl. 15.00. Utsjekk er senest kl. 12.00. 
Programmet for konferansen er tilpasset med pauser i disse tidsrommene.


Konferanse, spa og trening
Benytt deg gjerne av noen av de mange fasilitetene som hotellet tilbyr under ditt opphold. Hotellet har bl.a. et lekkert spa med basseng, og et stort treningsstudio på hele 1100 m2.

NB. Inngang til Artesia Spa bør bookes i god tid før deres opphold grunnet begrenset kapasitet. For informasjon om aldersgrense, priser og åpningstider, se siden "Spa og basseng"


Kursbevis

Et kursbevis vil bli sendt pr. e-post til alle deltakere etter endt konferanse. Dette kan du bl.a. bruke til registrering av etterutdanningstimer.

Avbestillingsregler

Ved avbestilling eller endring min. 3 uker før arrangementsdato gis full refusjon. Deretter er det mulig å forandre navn på deltaker inntil 3 dager før arrangementsdato. 

Er det noe som du lurer på?

Har du spørsmål om påmelding eller annet praktisk, vennligst ta kontakt med Marielle Arvesen på e-post: 

For faglige spørsmål, vennligst ta kontakt med Victoria Egeli på e-post:


Vel møtt til Finans Norges Juskonferanse!