Finansnæringens dag 2024: Neste akt

19. mar 2024
Folketeateret Påmeldingsfrist Påmelding er nå åpen

Hvert år i mars arrangerer Finans Norge årskonferansen Finansnæringens dag. Her samles nærmere 1000 deltakere årlig fra finansnæringen, offentlig sektor, politikere og næringslivet.

Vi står midt i store endringer. Geopolitisk uro, økonomisk tilbakeslag, klimaforandringer og teknologiske skift gjør at vi lever i spennende tider. Ingen vet hvordan neste akt vil se ut. 19. mars inviterer Finans Norge til sin store årskonferanse Finansnæringens dag på Folketeateret!

Hvordan skal vi håndtere klima og natur i stor endring? Hvordan vil arbeidsmarkedet endre seg når kunstig intelligens entrer scenen? Og hvordan skal bedrifter og privatpersoner lykkes i Norge, når vi skal gjennom det store sceneskiftet?

Vi kan ikke regissere fremtiden, men vi har alle en viktig rolle å spille. Vi vet at finansnæringen både ønsker, og kommer til å være, en del av løsningen. Spørsmålet er hvilken rolle vi skal spille.

Velkommen til neste akt!

Praktiske opplysninger

Finansnæringens dag arrangeres på Folketeateret i Oslo 19. mars 2024. Deltagelse er gratis og påmelding er nå åpen. Vi anbefaler at du er tidlig ute med din påmelding da det er et begrenset antall plasser i salen.

Har du spørsmål?

For spørsmål om påmelding og andre praktiske ting, vennligst ta kontakt med oss på e-post: finans.dag@finansnorge.no

For andre spørsmål om arrangementet, vennligst ta kontakt med Lillemor Döbel Bakke, direktør event & kurs på e-post: event@finansnorge.no