Fagseminar personvern - høsten 2024

26. sep 2024 til 27. sep 2024
Sundvolden Hotel, Dronningveien 2, 3531 Krokkleiva Se mer informasjon nedenfor Påmeldingsfrist 12.september 2024

Foto: AdobeStock av TensorSpark

Finans Norge og Finans Norge Forsikringsdrift ønsker velkommen til høstens fagseminar og nettverkssamling, som retter seg mot deg som arbeider med personvernrettslige spørsmål. Seminaret finner sted på tradisjonsrike Sundvolden Hotell den 26. til 27. september. Et aktuelt og spennende program vil bli publisert i juni, og da åpner vi også for påmelding til arrangementet. Men sett gjerne av datoene allerede nå.

Om programmet

Fagseminarene innenfor personvern vektlegger i stor grad nettverksbygging og vil gi deltakerne anledning til å diskutere felles utfordringer og problemstillinger med kollegaer fra andre virksomheter. Høstens program vil blant annet ha fokus på kommende regelverk fra EU, kunstig intelligens og informasjonssikkerhet. Seminaret er spesielt tilpasset personvernombud og personvernrådgivere, men er også relevant for deg som jobber med etterlevelse og kontroll.

Har du innspill til agendaen på høstens seminar?

Da sender du en epost til event@finansnorge.no, så vil dette bli tatt med i vurderingen.

 

En viktig og sosial nettverksarena

Tradisjonen tro så vil samlingen gå over to dager fra lunsj til lunsj, denne gang på tradisjonsrike Sundvolden Hotel som ligger ved den majestetiske Tyrifjorden, ca. en halvtimes kjøretur fra Oslo.  På kvelden inviterer vi til aperitiff, etterfulgt av en uformell og hyggelig middag i hotellets sjarmerende restaurant, der det serveres deilige retter tilredt på ferske lokale råvarer. Seminaret er ment å være en møteplass for bransjen, og arrangeres derfor kun fysisk. Det vil ikke bli gjort noe opptak av programmet.

Påmelding og priser

På dette arrangementet tilbyr vi både konferansepakker som inkluderer deltagelse på konferansen på dagtid, middag og rom/frokost, og enkle dagpakker med lunsj. Se priser her:

Konferansepakke 1: Hele konferansen inkl. konferansemiddag med drikke og overnatting m/ frokost 26.-27. september: 6.400 kr ekskl. mva.
Konferansepakke 2: Inkluderer deltagelse på seminaret 26.-27. september med lunsj (Uten middag og overnatting): 4.700 kr ekskl. mva.
Dagpakke 26. september: Inkluderer deltakelse dag 1 og lunsj: 3.300 kr ekskl. mva.
Dagpakke 27. september: Inkluderer deltakelse dag 2 og lunsj: 3.300 kr ekskl. mva.
Kun konferansemiddag med drikke: 1200 kr ekskl. mva.

Slik kommer du deg til Sundvolden Hotel

Sundvolden Hotel ligger ca. en halvtimes kjøring med bil fra Oslo, men det finnes flere andre transportmuligheter til hotellet, som du kan lese mer om her: Reisen hit

Sundvolden2.jpg

 
Kursbevis til registrering av etterutdanningstimer

Et kursbevis vil bli tilsendt til alle deltakere etter seminaret er over. Dette kan du bl.a. bruke til registrering av etterutdanningstimer.

Avbestillingsregler

Ved avbestilling eller endring min. 3 uker før arrangementsdato gis full refusjon. Deretter er det mulig å forandre navn på deltaker inntil 3 dager før arrangementsdato.

Er det noe som du lurer på?

Har du spørsmål om påmelding, vennligst ta kontakt med Marielle Arvesen på e-post: marielle.arvesen@finansnorge.no

For andre spørsmål om arrangementet, vennligst ta kontakt med Lillemor Döbel Bakke på e-post: lillemor.bakke@finansnorge.no


Vi gleder oss til møte deg på seminar i september!