Digital robusthet 2024 - svindel og cybersikkerhet

10. sep 2024 til 11. sep 2024
Quality Hotel Expo, Fornebu

Foto: AdobeStock av Ali

Norge har et av de mest digitaliserte finansielle systemene i verden. Det gir store fordeler, men innebærer også nye risikoer og sårbarheter som svindel og cyberangrep. Hva skal til for å sikre samfunnet, næringen og forbrukerne for disse truslene, og hvordan skal man gjennomføre slike tiltak? Hva slags utvikling ser man komme, og hva kan man gjøre for å være klar for å håndtere dette? Disse, og mange andre viktige spørsmål skal vi sammen med med de mest sentrale aktørene på området, gå i dybden på når vi møtes til konferanse på Quality Hotel Expo i september.

Om programmet

Samtidig som finansnæringens tjenester blir enklere og mer tilgjengelige for kunder, øker dessverre det kriminelle handlingsrommet. Det jobbes kontinuerlig med å sikre samfunnet og forbrukerne fra disse truslene, men en god dialog og samarbeid med relevante aktører, samt etater i offentlig sektor er nødvendig. Gode møteplasser for informasjonsdeling og større grad av datadeling på tvers, er det viktigste samfunnsaktørene kan samarbeide om for å begrense den økende økonomiske kriminaliteten.
Finans Norge ønsker derfor å sette søkelyset på finansnæringens digitale robusthet, både på nasjonalt og internasjonalt plan, og inviterer til en to-dagers konferanse der sentrale samarbeidspartnere fra næringsliv og det offentlige vil samles for å diskutere sikkerhet for samfunnet, forbrukerne og næringen.

Finans Norges forbrukerkonferanse i ny drakt

Velkommen til konferansen Digital robusthet 2024, tidligere kalt Forbrukerkonferansen!
Også i år vil programmet gå over to dager, og vi inviterer deg ikke bare til et dagsaktuelt og spennende konferanseprogram, men også til å delta på et trivelig after conference-mingel samt nettverksmiddag på kvelden på Fornebu. Den første dagen vil cybersikkerhet i finansnæringen stå i fokus, mens dag 2 dykker vi dypere ned i temaet svindel, der vi skal diskutere hvordan vi skal verne samfunnet, forbrukerne og bankene fra sårbarhet. Ferdig program vil bli publisert i juni, og vi åpner da også for påmelding til konferansen. Men sett gjerne av datoene allerede nå!

Praktisk informasjon

Forbrukerkonferansen arrangeres som et hybrid-arrangement over to dager på Quality Hotell Expo på Fornebu. Det populære konferansehotellet er lokalisert i grønne omgivelser, kun 10 minutter fra Oslo. Her vil vi legge til rette for et godt faglig program, samt fokusere på muligheter for nettverking med kolleger i bransjen i pauser og under lunsjen i restauranten Brasserie X.
For deg som velger å delta digitalt, så vil lenke til live-sendingen bli sendt ut til alle påmeldte dagen før arrangementet. Lenke til presentasjoner som er blitt godkjente for deling vil bli sendt på e-post i etterkant av konferansen sammen med en evaluering.

 

Bilde1.jpg

Påmelding og priser

På dette arrangementet tilbyr vi både konferansepakker som inkluderer deltagelse på konferansen på dagtid, middag og rom/frokost, og dagpakker med lunsj, samt 2- dagers digital tilgang. Vi åpner for påmelding medio juni. Du kan velge mellom følgende alternativer:

Konferansepakke 1: Hele konferansen inkl. konferansemiddag med drikke og overnatting m/frokost 10.-11. september: 7.100 kr ekskl. mva.

Konferansepakke 2: Inkluderer deltagelse på seminaret 10.-11. september med lunsj (Uten middag og overnatting): 5.500 kr ekskl. mva.

Dagpakke dag 1 - 10. september: 3.200 kr ekskl. mva.

Dagpakke dag 2 - 11. september: 3.200 kr ekskl. mva.

Kun konferansemiddag med drikke: 1.095 kr ekskl. mva.

Digital deltakelse 12. og 13. september: 3.500 kr. 

NB. Hvis du ønsker å delta fysisk den ene dagen, og digitalt den andre, så ta kontakt med oss på e-post: event@finansnorge.no for personlig assistanse med påmelding.


Avbestillingsregler

Ved avbestilling eller endring min. 3 uker før arrangementsdato gis full refusjon. Deretter er det mulig å forandre navn på deltaker inntil 3 dager før arrangementsdato. 


Er det noe som du lurer på?

Har du spørsmål om påmelding, vennligst ta kontakt med Marielle Arvesen på e-post: marielle.arvesen@finansnorge.no

For andre spørsmål om arrangementet, vennligst ta kontakt med Lillemor Döbel Bakke på e-post: lillemor.bakke@finansnorge.no


Vel møtt til Digital robusthet i september!