Lansering av Finans Norges veileder for beregning av finansierte klimagassutslipp

21. jun 2023, kl. 13.00–14.30
Finansnæringens Hus, Hansteens gate 2, Oslo eller digitalt Gratis deltakelse
Industrier og utslipp ved skogen. Foto.

Foto: Istockphoto av Walaiporn Sangkeaw

En rekke av medlemmene har, sammen med administrasjonen i Finans Norge, utarbeidet en veileder for hvordan banker, kapitalforvaltere og liv- og pensjonsselskap kan beregne sine finansierte klimagassutslipp. På dette lanseringsarrangementet vil du få en intro til veilederen, samt du vil høre mer detaljert hvordan noen banker har jobbet for å beregne sine finansierte klimagassutslipp og hvordan denne veilederen skal være en støtte i dette arbeidet.

Velkommen til lansering!

Den 21. juni invitere vi til lanseringen av Finans Norges veileder for beregning av finasierte klimagassutslipp. Vi ønsker deg velkommen til vårt konferanselokale i 6. etasje i Finansnæringens Hus. Det er også mulig å følge lanseringen digitalt. 

Program

13.00-13.20 Presentasjon av veilederen
v/ Kristian Ruth, Finans Norge

13.20-13.40 Presentasjon av SR-banks arbeid med finansierte klimagassutslipp og dypdykk i landbrukssektoren
v/ Vidar Høyvik, SR-bank

13.40-14.00 Presentasjon av DNBs arbeid med finansierte klimagassutslipp og tanker om veien videre for finansierte klimagassutslipp
v/ Catrine Birkevold Liem, DNB

14.00-14.15 Q&A

14.15-14.30 Uformell diskusjon og mingling
(kun for fysisk oppmøte)

 

Praktisk informasjon

Det er et begrenset antall fysiske plasser på dette arrangementet, så vi anbefaler at du er tidlig ute med din påmelding. Arrangementet sendes også digitalt. Gratis deltagelse.

Fysisk deltakelse:
For fysiske deltakere vil arrangementet vare fra kl.13.00-14.30, med mulighet for å få seg en kopp med kaffe og mingle i 6. etasje i Finansnæringens hus fra kl.12.30. 

Digital deltakelse: 
Den digitale sendingen vil vare fra kl.13.00- 14.15. Lenke til den digitale sendingen vil bli sendt pr. e-post til deltakerne i forkant av arrangementet. 
NB. Det gjøres oppmerksom på at streamingen gjøres av ansatte i Finans Norge og vil ikke ha en kvalitet tilsvarende våre betalte webinarer.

Avbestillingsregler

Dette arrangementet er gratis. Men med hensyn til et begrenset antall plasser, samt utgifter for mat og personell, er påmeldingen likevel bindende. Ev. avbestilling må gjøres senest 3 dager i forkant av arrangementet, og sendes skriftlig. Det er også mulig å forandre navn på deltaker inntil 3 dager før arrangementsdato.

Har du noen spørsmål?

For spørsmål knyttet til påmelding og annet praktisk, vennligst ta kontakt med Marielle Arvesen på e-post: marielle.arvesen@finansnorge.no

For faglige spørsmål, vennligst ta kontakt med Kristian Ruth på e-post: kristian.ruth@finansnorge.no


Vel møtt til lansering den 21. juni!