Finansnæringens dag: Taktskifte 2023

28. mar 2023, kl. 08.00–19.00
Clarion hotel The Hub i Oslo

Velkommen til Finansnæringens dag 2023!

Vi står overfor store utfordringer. Den grønne omstillingen går for sakte, det er krig i Europa og næringslivet påstår de møter en næringsfiendtlig politikk. Utenlandske kritikere beskylder oss for å lukke øynene. Derfor skal Finansnæringens dag 2023 sette oss selv på tiltalebenken og finne ut hvor myndigheter, finansnæring og øvrig næringsliv må vise vilje til økt endring.

Kvinne. Foto.

Kari Olrud Moen, administrerende direktør i Finans Norge ønsker velkommen til Finansnæringens dag 2023. Foto: Kilian Munch.

Men vi skal ikke bare peke på problemene. Vi skal finne løsningene og bli inspirert av de som går foran og representerer fremtiden. Vi er klare for et nasjonalt krafttak, hvor en sterk, fremtidsrettet og konkurransedyktig finansnæring er en viktig forutsetning for å lykkes.

Besøk konferansesiden

Finansnæringens dag: "Taktskifte"

På konferansesiden legges alle opptakene ut i løpet av fredag 31. mars.

Praktiske opplysninger

Finansnæringens dag arrangeres som et hybrid arrangement på Clarion Hotel The Hub i Oslo 28. mars 2023. Deltagelse er gratis og vi åpner for påmelding i midten av februar. Vi anbefaler at du er tidlig ute med din påmelding hvis du ønsker å delta fysisk, da det er et begrenset antall plasser i salen. Du kan også velge å delta digitalt. Opplysninger om hvordan du kan følge live-sendingen finner du på arrangementets hjemmeside.

Har du spørsmål?

For spørsmål om påmelding og andre praktiske ting, vennligst ta kontakt med oss på e-post: finans.dag@finansnorge.no

For andre spørsmål om arrangementet, vennligst ta kontakt med Lillemor Döbel Bakke, direktør event & kurs på e-post: event@finansnorge.no

Vi gleder oss til å møte deg på Finansnæringens dag 28. mars!