Finans Norges bærekraftkonferanse 2023

9. mai 2023kl. 09:00–13:00
Nationaltheatret Konferansesenter, Oslo Fysisk deltakelse: kr 1950,- inkl lunsj Digital deltakelse: kr 950,-
Vindmøller i solnedgang.

Foto: AdobeStock av Pixardi.

Etter år med pandemi og nedstengning, er Norge og Europa kastet ut i en ny krise med krig og sterk økning i levekostnader. Samtidig har Russlands invasjon av Ukraina satt behovet for energiomstilling øverst på agendaen for politikere og næringsliv. Hvordan skal vi skape en grønn omstilling som sikrer de energibehovene vi har, samtidig som vi sikrer en rettferdig og sosial omstilling? Finans Norge inviterer til Bærekraftkonferansen 2023 der vi ønsker å diskutere den urolige tiden vi lever i og hvordan vi skal lykkes med de store utfordringene vi står overfor.

Velkommen til årets bærekraftkonferanse!

Finans Norge ønsker velkommen til Bærekraftkonferansen 2023, som arrangeres på Nasjonalteatret konferansesenter. den 9. mai. Målgruppen for konferansen er representanter fra finansnæringen, politikere og myndigheter, miljøbevegelsen, næringslivet og akademia. Et spennende og dagsaktuelt program er i ferd med å ta form, og vil bli presentert i sin helhet etter påske, men sett gjerne av datoen allerede nå i din kalender.

Praktiske opplysninger

Bærekraftkonferansen arrangeres som et hybridarrangement, der du enten kan velge å delta fysisk på en hyggelig nettverkssamling med lunsj på Nasjonalteatret konferansesenter, eller å delta digitalt. Arrangementet strømmes direkte fra våre lokaler denne dagen fra kl. 09.00 til 13.00. Lenke til deltakelse vil bli sendt ut til alle påmeldte dagen i forkant.

Påmelding og priser:

Fysisk billett: Kr. 1950,- ekskl. mva
Digital billett: Kr. 950,- ekskl. mva. (Individuell påmelding)

Studenter: Gratis deltakelse ved fremvisning av studentbevis.
For påmelding, send en e-post med ditt navn, e-post og mobilnummer samt kopi av gyldig studentbevis til 

NGO: Vi tilbyr en rabatt på 50 % av ord. pris for digital billett, Kr. 475,- ekskl. mva., til frivillige organisasjoner. For påmelding, send en e-post med ditt navn, e-post tilknyttet din organisasjon samt mobilnummer til 

Påmeldingsfrist: 2. mai.

Avbestillingsregler for dette arrangementet:

Ved avbestilling min. 10 dager før arrangementsdato gis full refusjon. Deretter er det mulig å forandre navn på deltaker inntil 3 dager før arrangementsdato. Ved kortbetaling vil et administrasjonsgebyr på 250,- eksl. mva tilkomme ved tilbakebetaling av beløp.

Til deg som deltar digitalt: send gjerne inn spørsmål underveis

Send gjerne inn spørsmål underveis i programmet hvis du deltar digitalt. Dette gjør du enkelt gjennom meldingsfunksjonen som du finner på samme side som live-streamen. Vi vil gjøre vårt beste for å besvare spørsmålene som kommer inn, men vi kan dessverre ikke garantere at vi rekker å ta med alle. Spørsmålene dine vil ikke være synlige for noen andre enn arrangørene. Skriv gjerne hvem av foredragsholderne du retter spørsmålet ditt til.

NB. Meldingsfunksjonen er en enveis-kommunikasjonskanal og er kun ment til å sende inn spørsmål til møteleder/foredragsholdere. Hvis henvendelsen gjelder eks. tekniske spørsmål, ber vi deg om å sende det til 

Er det noe som du lurer på?

Har du spørsmål om påmelding eller annet praktisk, vennligst ta kontakt med Pia Litleskare på e-post: 

For faglige spørsmål, vennligst ta kontakt med Simen Kjøsnes Kristiansen på e-post: 

Bærekraftkonferansen 2022

Minibilde.jpeg

Hovedtemaet på Bærekraftkonferansen 2022 var naturrisiko, og viktigheten av at dette må bli en del av finansforetakenes risikovurderinger på lik linje med andre risikoer. Konferansen ble arrangert som et hybridarrangement med over 200 deltakere.


Vi gleder oss til å møte deg på årets Bærekraftkonferanse!