Complianceseminaret 2023

19. sep 2023 til 20. sep 2023
Quality Hotell Expo, Snarøyveien 20, Fornebu
Ikoner knyttet til mennesker, nettverk, teknologi og compliance over en mørk bakgrunn.Foto.

Foto: Adobe Stock, Putilov_denis

Finans Norge og Spama ønsker velkommen til årets Complianceseminar som arrangeres fra den 19. til 20. september på Quality Hotel Expo på Fornebu. Seminaret har en praktisk tilnærming med fokus på sentrale regulatoriske nyheter og aktuelle problemstillinger for compliance i banker og verdipapirforetak. Et spennende program er i ferd med å ta form, og som vil bli presentert i juni. Men sett gjerne av datoene i din kalender allerede nå!

Om programmet

På agendaen denne høsten står bl.a.:

  • Nytt fra Finanstilsynet
  • DORA: Ny EU-regulering om IKT-risiko i finanssektoren
  • Bærekraft og compliance
  • Erfaringer og nytt om etterlevelse av hvitvaskingsregelverket
  • Erfaringer fra compliance-arbeid i utvalgte banker
  • og mye mer..

Målsettingen er å gi deltakerne en oppdatering i hva som er nytt og endret i relevante regelverk, bygge kompetanse og skape en uformell og hyggelig møteplass der du møter likesinnede.


Målgruppe

Målgruppen for seminaret er særlig compliancemedarbeidere i banker som yter investeringstjenester, verdipapirforetak og banker som er tilknyttet agent til et verdipapirforetak. Seminaret er relevant også for investeringsrådgivere, advokater og andre som ønsker å holde seg oppdatert på området. 


En viktig møteplass

Også i år møtes vi på Quality Hotel Expo på Fornebu. Seminaret går over to dager, med en hyggelig middag på kvelden, den 19. september. I år utvider vi programmet, med oppstart kl. 10.00 dag 1, og avslutter med lunsj kl. 13.00 dag 2. På dette arrangementet vil vi tilby både konferansepakker som inkluderer deltagelse på konferansen på dagtid, middag og rom/frokost, samt enkle dagpakker med lunsj. Mer informasjon om påmelding og priser vil bli lagt ut i midten av juni.

Det populære konferansehotellet er lokalisert i grønne omgivelser, kun 15 minutter fra Oslo. Bussholdeplassen Fornebuparken er kun 50 meter fra hotellet, og det er også mulighet til å parker på hotellet mot betaling.  

Kursbevis

Et kursbevis vil bli tilsendt alle deltakere etter seminaret er over. Dette kan du bl.a. bruke til registrering av etterutdanningstimer.


Avbestillingsregler

Ved avbestilling eller endring min. 3 uker før arrangementsdato gis full refusjon. Deretter er det mulig å forandre navn på deltaker inntil 3 dager før arrangementsdato. Ved kortbetaling vil et administrasjonsgebyr på 250,- eksl. mva tilkomme ved tilbakebetaling av beløp. 


Er det noe du lurer på?

For spørsmål om påmelding eller annet praktisk, vennligst ta kontakt med Marielle Arvesen på e-post marielle.arvesen@finansnorge.no

For spørsmål om faglig innhold, vennligst ta kontakt med Liv Tove Bakken, Finans Norge på e-post liv.tove.bakke@finansnorge.no eller Helge Helle Hauso, Spama på e-post helge.hauso@spama.no

Vel møtt til årets complianceseminar!