Boligkonferansen 2023

26. okt 2023, kl. 09.00–15.00
Hotel Bristol, Kristian IVs gate 7, Oslo

Adobe Stock by Pavel Losevsky.

Finans Norge og Eiendom Norge ønsker velkommen til årets Boligkonferanse som arrangeres på Hotel Bristol den 26. oktober 2023.

Hvor går boligmarkedet nå?

Høsten 2022 falt boligprisene kraftig i Norge parallelt med at Norges Bank satte opp rentene og inflasjonen bet seg fast. Men så langt i 2023 har mesteparten av boligprisfallet blitt hentet inn igjen. Vi vil se nærmere på hvordan utviklingen i styringsrenten blir fremover og om Norges Bank får inflasjonen under kontroll. Vi stiller spørsmål om vi har nådd bunnen for boligbygging og hvordan vi skal få bedre styring på byggekostnadene. Vil EUs varslede energidirektiv blir en realitet, og hva vil det ha å si for norske boligeiere? Og til slutt skal vi se på hvordan statsbudsjettet for 2024 blir, om Skatteutvalgets forslag blir noe av og hva dette vil si for boligmarkedet.

Du møter blant andre administrerende direktør Kari Olrud Moen i Finans Norge, og administrerende direktør Henning Lauridsen i Eiendom Norge samt mange, mange flere.

Program

Et dagsaktuelt og spennende program er under utvikling og vil bli publisert i juni. Vi vil da også åpne for påmelding til arrangementet, men sett gjerne av datoen til denne viktige dagen allerede nå!

Er det noe som du lurer på?

Har du spørsmål om påmelding eller annet praktisk, vennligst ta kontakt med Pia Litleskare på e-post: pia.litleskare@finansnorge.no

For andre spørsmål om arrangementet, vennligst ta kontakt med Lillemor Döbel Bakke på e-post: lillemor.bakke@finansnorge.no

Vel møtt til Boligkonferansen i oktober!