Hvitvaskingskonferansen 2022

Hvitvaskingskonferansen 2022 er nå vel over. Tusen takk til alle som bidro til et godt program, og ikke minst til alle dere som deltok digitalt eller fysisk!

Om konferansehotellet

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport er Norges største konferansehotell og ligger kun åtte minutter med bil/buss fra Oslo Lufthavn Gardermoen, og 19 minutter med flytoget fra Oslo sentralbanestasjon. Hotellet tilbyr over 400 lyse og moderne rom, og sammen med nabohotellet, Comfort Hotel Runway, tilbys det totalt 1400 sengeplasser. 

 

Hotell og kongressenter

Under Hvitvaskingskonferansen vil vi ha tilgang til en stor og moderne plenumssal på hotellets kongressenter, The Qube. Senteret åpnet dørene i 2014, og har en kapasitet på opptil 8000 konferansedeltakere. Da det legges stor vekt ved individuell tilrettelegging og trivsel, så oppleves kongressenteret til tross for størrelsen som både personlig og intim. 

Hotellet1.jpg

 

Clarion Hotel & Congress har ved flere anledninger blitt kåret til beste Storarena av HSMAI. Det er et stilfullt og hyggelig hotell med de aller beste konferansefasiliteter, enkel logistikk og fokus på smakfulle retter og sunn god mat. Etter en lang og spennende konferansedag er det muligheter for å ta i bruk hotellets relaxavdeling med badstuer, eller treningssenter. Det finnes også både sykkelsti og joggeruter utenfor hotellet.

Les mer om Clarion Hotel & Congress Oslo Gardermoen