Tilgang til Finans Norges medlemsinnhold og nyhetsbrev

Gå til hovedinnhold

Tilgang til Finans Norges medlemsinnhold og nyhetsbrev

Smilende mennesker på kontor. Foto.

Som ansatt i en av Finans Norges medlemsbedrifter får du tilgang til medlemsinnhold og medlemsversjonen av vårt ukentlige nyhetsbrev, som gir oversikt over våre nyheter, aktuelle saker og arrangement.

Steg 1: Opprett personlig medlemsbruker

Ansatte i Finans Norges medlemsbedrifter kan få tilgang til medlemsinnhold og medlemsnyheter ved å opprette en personlig medlemsbruker. Da får man tilgang til alt medlemsinnhold med unntak av medlemssider for Arbeidsliv.

Medlemssidene for Arbeidsliv er forbeholdt arbeidsgiverrepresentanter i bedrifter med arbeidsgivermedlemskap i Finans Norge. Mer informasjon om tilgang til medlemsinnhold for arbeidsgivere.

Steg 2: Meld deg på nyhetsbrev

Medlemsversjonen av Finans Norges nyhetsbrev sendes ukentlig og vil holde deg oppdatert på finansnæringens egne nyheter, aktuelle saker og arrangement. Flere av nyhetene vil kreve medlemsinnlogging.

Legg inn din jobb-epostadresse i feltet under og trykk på "Send".

Medlemsinnhold for alle medlemmer

Her er en kort oversikt over nyttig innhold på Finans Norges nettsider:

  • Finansaktuelle nyheter og medlemsnyheter finner du på forsiden av http://www.finansnorge.no. Merk: Medlemsnyhetene er kun synlig for innloggede medlemmer.
  • Medlemssidene får du tilgang til ved å klikke 'Medlemssider' øverst på vår nettside. Arbeidsgivere får i tillegg tilgang til medlemssider for Arbeidsliv.
  • Kurs og konferanser finner du i vårt nyhetsbrev og på nettsidene.
  • Finansrett: Finans Norges næringspolitiske medlemsbedrifter får gratis tilgang til publikasjonen Finansrett.
  • Verktøy og temasider finner du under 'Alt innhold' øverst på vår nettside.
  • Statistikk og analyse fra Finans Norge har et eget menypunkt på forsiden og under 'Alt innhold'. 

Medlemsinnhold for arbeidsgivermedlemmer

Medlemssidene for Arbeidsliv er forbeholdt Finans Norges arbeidsgivermedlemmer. Arbeidsgiverrepresentanter i bedrifter med arbeidsgivermedlemskap får tilgang til medlemssider med medlemstjenester for arbeidsgivere ved å melde inn sine HR-kontakter til Finans Norges arbeidslivsavdeling: arbgiv@finansnorge.no.

Nye HR-kontakter eller personer tilknyttet HR i bedrifter med arbeidsgivermedlemskap bes ta kontakt med Finans Norges arbeidslivsavdeling. Brukernavn og passord vil være det samme som for Finans Norges øvrige medlemssider.

Om Finans Norge

Finans Norge er arbeidsgiver- og næringsorganisasjonen for finansnæringen i Norge. Finans Norge er en av de største landsforeningene i Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO). Mer informasjon om Finans Norge.

-j3a1838-7052858--foto_didrick_stenersen-3.jpg