Oppdatert:

Alle kurs er avlyst inntil videre

Bilskadekontoret tilbyr grunnkurs og annetbildekurs.

Kursene er for deg som jobber på et karosseriverksted, et annet verksted som takserer maskinskader eller skader på lastebil, båt, ATV osv.

Våre kurs arrangeres i trivlige lyse lokaler på Thon Hotel Oslo Airport, Gardermoen.

Under finner du mer informasjon og oversikt over de forskjellige kursene som arrangeres og registreringsskjema som må fylles ut og sendes inn.

Alle kurs er avlyst inntil videre

Grunnkurset er for deg som jobber på karosseriverksted og i hovedsak skal taksere skader på personbiler og varebiler inntil 3,5 tonn totalvekt.

Alle kurs er avlyst inntil videre

Annetbildekurset er for deg som jobber på andre typer verksteder og skal taksere maskinskader på person- og varebiler og skader på lastebil, MC, moped, snøscooter, ATV, båt, caravan, tilhengere osv.

Generelle forhold iht. kurs:

  • Vi gjør oppmerksom på at kurset kan avlyses av økonomiske årsaker dersom det er færre enn fem deltakere. I henhold til avtaler inngått med hotellet, vil en slik avlysing normalt bli foretatt 10 -15 dager forut for kursets gjennomføring. Finans Norge Forsikringsdrift, ved Bilskadekontoret, ansvarer ikke for eventuelle innkjøpte flybilletter eller andre reiseutgifter til kursstedet.

  • Det er firma Høyfjell Consulting, hja@hoyfjell.no, mobil 915 11 234 som forestår påmelding, fakturering, og spørsmål vedrørende dette kan rettes dit.