Nyheter

Har du husket å logge inn? Du er innlogget dersom ditt navn vises øverst til høyre på våre nettsider. Medlemsnyheter/medlemsinformasjon er kun synlig for innloggede medlemmer

Mer informasjon om medlemslukket innhold

Vis filtrering

18 resultater

Type artikkel
Velg område
18 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Finanstopp blir ny konsernsjef i Telenor

  Finans Norges tidligere styreleder og konsernsjef i SpareBank 1 SR-Bank Benedicte Schilbred Fasmer er utnevnt til ny toppsjef i Telenor. – Vi gratulerer og syns det er flott at Telenor har funnet sin nye konsernsjef hos finansnæringen. Det viser at vår næring har høy teknologikompetanse og dyktige ledere, sier Finans Norges administrerende direktør Kari Olrud Moen.

 2. Holmgren ny styreleder i Finans Norge

  Geir Holmgren, konsernsjef i Gjensidige ble valgt som ny styreleder i Finans Norge på årsmøtet 18. mars. Geir Bergskaug, konsernsjef i Sparebanken Sør fortsetter som styreleder i Sparebankforeningen.

 3. To nye inkassoselskaper til Finans Norge

  Visma Amili, tidligere Visma Financial Solutions AS og Klare Inkasso har meldt seg inn og blir nye medlemmer. – Inkassobransjen representerer en viktig og integrert del av finansnæringen, og det er gledelig at flere inkassoselskaper melder seg inn i organisasjonen, sier Eddy Kjær, direktør for inkasso i Finans Norge.

 4. Svært uheldig

  Diskrimineringsnemnda har fattet beslutning i klagesaken som i fjor ble innlevert mot Finans Norge. Diskrimineringsnemnda mener Finans Norge ikke har opptrådt diskriminerende.