Nyheter

Har du husket å logge inn? Du er innlogget dersom ditt navn vises øverst til høyre på våre nettsider. Medlemsnyheter/medlemsinformasjon er kun synlig for innloggede medlemmer

Mer informasjon om medlemslukket innhold

Vis filtrering

80 resultater

Type artikkel
Velg område
80 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Ny autorisasjonsordning i 2024

    2. januar 2024 åpner Autorisasjonsordningen for Usikret kreditt, en ordning for rådgivere som jobber med kreditt og lån uten pantesikkerhet. Fra 2024 kan også låneformidlere som gir råd om boliglån, autoriseres i Kreditt. Bedrifter kan søke om tilslutning i Autorisasjonsordningen i Kreditt fra 1. februar 2024. Les mer om begge sakene hos FinAut.

  2. Styrker arbeidet mot økonomisk kriminalitet

    Statsbudsjettet 2024: Svindel mot bankkunder er et økende problem. Mange kunder blir utsatt for dette, og bankenes tap i forbindelse med svindel var i 2022 på 614 millioner kroner. Bankene jobber aktivt med tiltak for å forebygge og avsløre svindel. Finans Norge mener det er bra at regjeringen bevilger 50 millioner til å styrke arbeidet mot økonomisk kriminalitet.

  3. Alt henger sammen med alt

    – Ut av det store bildet kommer de små svindlene. Krigen i Ukraina, handelskonflikten mellom USA og Kina, klimakrise og teknologisk utvikling, alt dette påvirker hverdagen vi lever i. Aktører som tidligere har hatt tilgang til informasjon, varer og tjenester forsøker nå å lure til seg dette på uærlig vis.