Nyhetsarkiv

Har du husket å logge inn? Medlemsinformasjon og lukkede fagartikler på denne siden er kun synlig for innloggede medlemmer

Logg inn eller opprett ny bruker ved å bruke "Logg-inn" knappen øverst til høyre. Mer informasjon om medlemslukket innhold.

Vis filtrering

37 resultater

Type artikkel
Velg område
37 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Slik har noen millioner blitt til 48 milliarder

  Det finnes et datadelingsprosjekt i Norge som til nå har gitt 48,3 milliarder kroner i målbare gevinster for de neste 10 årene. Vinnerne er du, jeg, næringslivet og det offentlige. Du har neppe hørt om det, men dette er bare starten på hva som er mulig hvis regjeringen prioriterer millioner til utvikling for å høste milliarder.

 2. Viktig for digitaliseringsarbeidet

  Regjeringen bevilger 8,3 millioner kroner til Digitaliseringsdirektoratet (DigDir) for å legge til rette for enda mer gjenbruk av digitale fellesløsninger som DigDir har ansvaret for. Dette er gode nyheter for det utstrakte og gode samarbeidet mellom en rekke offentlige virksomheter og privat næringsliv gjennom DSOP-samarbeidet.

 3. Høringssvar om samfunnssikkerhet

  Samfunnssikkerhet handler om samfunnets evne til å verne seg mot og håndtere hendelser som truer grunnleggende verdier og funksjoner, og setter liv og helse i fare. Innenfor finansnæringen har vi viktig infrastruktur, som må være inkludert i enhver beredskapssammenheng. Finans Norge mener samarbeid er nøkkelen for et godt og solid beredskapsarbeid i Norge.

 4. Et forventet angrep mot Norge

  Flere offentlige og private nettsteder er i løpet av natten blitt angrepet med et såkalt DDoS-angrep. Som en følge av stor trafikk som blir rettet mot sidene, er noen av dem nede. BankID-tjenesten er godt sikret, den fungerer som normalt og er trygg å bruke.