Nyhetsarkiv

Har du husket å logge inn? Medlemsinformasjon og lukkede fagartikler på denne siden er kun synlig for innloggede medlemmer

Logg inn eller opprett ny bruker ved å bruke "Logg-inn" knappen øverst til høyre. Mer informasjon om medlemslukket innhold.

Vis filtrering

99 resultater

Type artikkel
Velg område
99 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Lønnsoppgjøret i finans er i gang

  3. mai startet Finans Norge forhandlingene med hhv. Finansforbundet og Handel og Kontor/Fagforbundet (LO). Finans Norge er ikke omfattet av NHOs samordnede oppgjør og gjennomfører derfor egne forhandlinger på vegne av medlemsbedriftene. Årets forhandlinger er et mellomoppgjør der man kun skal forhandle om lønn.

 2. Utsatt forhandlingstidspunkt for finans

  Finans Norge er ikke omfattet av NHOs samordnede oppgjør og gjennomfører egne forhandlinger på vegne av medlemsbedriftene. Finans Norge er likevel underlagt normen for frontfagsmodellen. – På grunn av den pågående streiken mellom partene i frontfaget har vi blitt enig med Finansforbundet og LO om å utsette vårt forhandlingstidspunkt, sier Finans Norges arbeidslivsdirektør Therese Høyer Grimstad.

 3. Oppdatert verktøykasse for likestilling, inkludering og mangfold

  Finans Norge og Finansforbundet har oppdatert verktøykassen for likestilling, inkludering og mangfold. – Dette er noe som prioriteres av våre medlemmer. Vi håper verktøyene vil øke næringens evne til å tiltrekke seg, utvikle og ikke minst beholde talentfulle medarbeidere fra ulike bakgrunner og bidra til å skape en næring der alle føler seg sett, hørt og verdsatt, sier Finans Norges arbeidslivsdirektør Therese Høyer Grimstad.

 4. Lønnsoppgjøret i finans starter 26. april

  Lønnsoppgjøret i finans denne våren er et mellomoppgjør, hvor det kun forhandles om lønn. Forhandlingene gjennomføres 26. april, med reservedag 27. april. Finans Norge er ikke omfattet av NHOs samordnede oppgjør og gjennomfører derfor egne forhandlinger på vegne av medlemsbedriftene.