Arrangementer

4 resultater

Type arrangement
Velg område
4 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Kompetansefrokost og lansering av Kompetansesjekken 2024

  Finans Norge inviterer til kompetansefrokost. Her vil du blant annet få presentert den rykende ferske Kompetansesjekken for 2024 og høre mer om bransjeprogrammet for finans. Vi ønsker alle, både medlemsbedrifter og andre som er interessert i kompetanseutvikling, velkommen til vårens viktigste kompetansefrokost! Du kan også følge frokosten live her.

 2. Boligkonferansen 2024

  Etter fjorten renteøkninger siden null-renten er det lite som tyder på at rentenivået skal tilbake dit det var. Parallelt med renteøkningene har nyboligsalget stupt og foran oss ligger den laveste boligbyggingen på mange tiår. Samtidig er det stor uro i verdensøkonomien, historisk svak krone, fortsatt de-globalisering og krig. Er det blitt et tidsskille i bolig- og eiendomsmarkedet? Dette spørsmålet og mange andre skal vi søke svar på, når vi møtes på Nasjonalmuseet den 24. oktober. Finans Norge og Eiendom Norge ønsker velkommen til Boligkonferansen 2024!

 3. Webinarrekken Arbeidslivet i finans

  Medlemsmøte/Teams-webinar i møterekken «Arbeidslivet i finans» listes ut her. Medlemsbedriftenes HR-kontakter får mail-invitasjon. Webinarene er også åpne for ledere med personalansvar i de bedriftene som er arbeidsgivermedlemmer.

 4. HMS-kurs for ledere

  Arbeidsgiver skal gjennomgå opplæring i helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid (HMS), jf. arbeidsmiljøloven (aml.) § 3-5 første ledd. Øverste administrative leder anses som arbeidsgiver, men flere enn øverste leder kan etter omstendighetene anses som arbeidsgiver (aml. § 1-8 andre ledd). Som landsforening i NHO har Finans Norges medlemsbedrifter tilgang til nettkurset "HMS for ledere (§3-5-kurs)".